Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Βόλος
    Fri 21.1°C
    Clouds

    Βόλος: Ενας προορισμός μάς ξανασυστήνεται

    ΒΟΛΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Βόλος: Ενας προορισμός μάς ξανασυστήνεται

    Ο Βόλος ξανασυστήνεται στον επισκέπτη και επιχειρεί να αναζωογονήσει την τουριστική του ανάπτυξη πάνω σε τέσσερις κύριους πυλώνες: πολιτισμός, γαστρονομία, πεζοπορικός και θαλάσσιος τουρισμός

    Ας ξανασυστηθούμε με τον Βόλο. Τσίπουρο και μια μεγάλη γκάμα από μεζέδες, μπαράκια γεμάτα φοιτητόκοσμο και ντόπιους, ένα πεζοδρομημένο λιμάνι που σφύζει από ζωή και κτήρια βιομηχανικού παρελθόντος που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον σύγχρονο αέρα μιας πόλης, η οποία αγκαλιάζει την ιστορία της και γίνεται ο προορισμός, αντί για ένα απλό σημείο εκκίνησης.

    Λίγο πιο πάνω, τα χωριά του Πηλίου έρχονται να προσθέσουν στη λίστα τα δικά τους «διαμαντάκια» με το μονοπάτι των Κενταύρων, ένα «μπαλκόνι με θέα» για καφέ και φαγητό, αλλά και με τοπικά superfood προϊόντα που έρχονται στο προσκήνιο.

    Ο Βόλος ξανασυστήνεται στον επισκέπτη και είναι τυχερός, γιατί καταφέρνει να «σπάσει» το παλιό, κλασικό δίλημμα «βουνό ή θάλασσα;», δίνοντας την τέλεια λύση στους αναποφάσιστους και στις παρέες που κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider