Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Σίφνου
    Mon 16.4°C
    Clear

    Washington Post: Ένα ελληνικό νησί στους top 10 φθινοπωρινούς προορισμούς του κόσμου

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Washington Post: Ένα ελληνικό νησί στους top 10 φθινοπωρινούς προορισμούς του κόσμου

    Ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μπήκε στο top 10 της Washington Post με τους καλύτερους θαλάσσιους φθινοπωρινούς προορισμούς.

    Τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε αφιερώματα του ξένου Τύπου και προτείνονται και για φθινοπωρινές αποδράσεις. Αυτή τη φορά, η Washington Post δημοσίευσε μια λίστα με 10 προτάσεις για διακοπές σε παραθαλάσσια μέρη ή νησιά από όλο τον κόσμο που θα κάνουν πιο «φωτεινό» το φθινόπωρο των ταξιδιωτών. Ανάμεσα σε αυτά τα μέρη βρίσκεται και η Σίφνος.

    Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φιγουράρει στην 8η θέση της λίστας και σύμφωνα με τη δημοφιλή αμερικανική εφημερίδα αποτελεί την ιδανική επιλογή για αξέχαστες γαστρονομικές απολαύσεις, συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες και απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Τη λίστα συμπληρώνουν η Φουζέτα στην Πορτογαλία, η Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής, η Χαβάη, τα νησιά Μπάριερ της Νότιας Καρολίνας, οι Σεϋχέλλες, η Ταϊτή, το Μπαλί, η Αρούμπα και η περιοχή Sunny isles beach στη Φλόριντα.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως μετά από προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή του δήμου, το Low Season Traveller ανέδειξε πρόσφατα τις δυνατότητες της Σίφνου για ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες μετά τον Αύγουστο.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    «Ο φετινός Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ αφίξεων γεγονός που δικαιώνει τις προσπάθειες των επαγγελματιών, των τοπικών φορέων και του Δήμου Σίφνου για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινούνται και οι πρωτοβουλίες μας για τη διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νίκος Τσελεμεντές", αλλά και για την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για μετά την υψηλή σεζόν», αναφέρει η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider