Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 17.2°C
    Clear

    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 4 αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 4 αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

    Δεν έχεις κλείσει τίποτα για Αγίου Πνεύματος; Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τους ιδανικούς προορισμούς.

    Από την Κλέλια Φατούρου

    Σε λίγες ώρες ξεκινά ένα ακόμη τριήμερο, αλλά εσύ δεν έχεις κανονίσει τίποτα. Λίγο που δεν ήξερες αν θα έχεις δουλειά, λίγο που ο καιρός μάς έχει μπερδέψει και δεν έχουμε προλάβει να καταλάβουμε καλοκαίρι, είναι Παρασκευή κι εσύ αναρωτιέσαι για το πού θα πας.

    Το πρώτο βήμα είναι να τσεκάρεις αν υπάρχουν διαθέσιμα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, γιατί τα νησιά θα γεμίσουν με κόσμο. Οπότε η πιο ασφαλής επιλογή είναι να μετακινηθείς με το αμάξι σου. Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις της τελευταίας στιγμής, αν και δεν εγγυώμαστε τίποτα!


    Εύβοια

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Βάζω ολόκληρο το νησί, γιατί είναι τεράστιο και έχει διαφορετικά σημεία. Χωριά, αλλά κυρίως παραλίες με υπέροχα νερά. Κύμη, Κάρυστος, Αγία Άννα, Ροβιές, Λίμνη ή Στενή και σε πολλές περιπτώσεις με επιλογές για camping, σε περίπτωση που δεν βρεις κατάλυμα.

    Ναύπλιο

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Η κοντινή σου επιλογή, που είναι παντός καιρού και εποχών. Για μπάνιο στη θάλασσα, για παγωτό, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και απόλυτη ξεκούραση.

    Τζουμέρκα

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Περνάμε στους λάτρεις του βουνού και της ηρεμίας. Μπορεί να είναι 4 ώρες οδήγηση, αλλά τα Τζουμέρκα αποτελούνται από πολλά χωριά και το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις διαμονή. Καθαρός αέρας, χαμηλότερες θερμοκρασίες, καλό φαγητό και βόλτες στα γύρω χωριά.

    Αίγινα

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Ο πιο κοντινός προορισμός σε νησί είναι η όμορφη Αίγινα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα αυτοκίνητο, έχεις συχνές διαδρομές και ενδείκνυται ακόμα και για μονοήμερη, σε περίπτωση που δεν βρεις ξενοδοχείο. Μην φύγεις χωρίς να φας παγωτό φιστίκι.

    Πηγή: Reader.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider