Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Τήνος
    Thu 20°C
    Clouds

    Τήνος: Ιδανικός προορισμός για διακοπές την άνοιξη

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τήνος: Ιδανικός προορισμός για διακοπές την άνοιξη

    Αμερικανικό ταξιδιωτικό μέσο εξυμνεί την Τήνο, παρουσιάζοντάς την ως έναν εξαιρετικό προορισμό για ανοιξιάτικες αποδράσεις

    Είναι μερικά νησιά που η άνοιξη τούς πάει πολύ. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να γνωρίσεις την αυθεντικότητά τους, χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού. Η Τήνος είναι ένα από αυτά.

    Σε πρόσφατο αφιέρωμά του, το αμερικανικό ταξιδιωτικό μέσο Whereverfamily.com προτείνει την Τήνο ως ιδανικό προορισμό για μια ανοιξιάτικη απόδραση και εξηγεί τους λόγους: «Η Τήνος, ένα νησί της κυκλαδίτικης νησιωτικής αλυσίδας, μπορεί να μην είναι τόσο πυκνοκατοικημένη κατά τους μήνες εκτός εποχής όσο άλλα νησιά σε αυτήν τη λίστα, αλλά είναι ένας εξαιρετικός ανοιξιάτικος προορισμός από μόνη της λόγω της θρησκευτικής και πολιτιστικής σημασίας της», αναφέρει το Whereverfamily.

    Τήνος: Ιδανικός προορισμός για διακοπές την άνοιξη
    Πηγή: Shutterstock

    «Εκτός από την τραχιά ομορφιά του τοπίου, το νησί φιλοξενεί τη διάσημη εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, που προσελκύει τους επισκέπτες όλο το χρόνο στα τεράστια σκαλιά της με την ελπίδα να δεχθούν ένα θαύμα. Το νησί, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το πλοίο από την Αθήνα, είναι γεμάτο ιστορία και τοπικές παραδόσεις και φιλοξενεί φεστιβάλ όλο το χρόνο. Την άνοιξη, η τοπική χλωρίδα είναι σε άνθιση και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε τοποθεσίες στο νησί και να απολαύσετε την αναπτυσσόμενη γαστρονομική σκηνή», καταλήγει το δημοσίευμα.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider