Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Tue 16.7°C
    Clear

    Αργολίδα: Το μυστικό σημείο με τα νερά που θυμίζουν Καραϊβική

    ΑΡΓΟΛΙΔΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αργολίδα: Το μυστικό σημείο με τα νερά που θυμίζουν Καραϊβική

    Απολαύστε μια πτήση με drone πάνω από ένα ιδιαίτερο σημείο της Πελοποννήσου, κοντά στην παραλία Λεπίτσα Αργολίδας. Ένα μέρος χωρίς όνομα που ελάχιστοι γνωρίζουν, αλλά με νερά που θυμίζουν τροπικό παράδεισο

    Η Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, νησιωτική και ηπειρωτική, είναι γεμάτη εκπλήξεις, ιδιαίτερα τοπία, παραλίες και μέρη που σε εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους. Ένα τέτοιο μέρος, «μοναχικό» και άγνωστο στους πολλούς, μας παρουσιάζει ο haanity στο νέο drone βίντεο του. Βρίσκεται στην Αργολίδα, κοντά στην παραλία Λεπίτσα και στο χωριό της Κοιλάδας, αλλά μοιάζει βγαλμένο από κάποιο τροπικό νησί.

    Κοιτάζοντας αυτό το μέρος από ψηλά, εντυπωσιάζεσαι όχι μόνο από το χρώμα που έχουν τα νερά του, χάρη στη λευκή άμμο που υπάρχει διάχυτη στο σημείο, αλλά και από το σχήμα που δημιουργεί η άμμος, το οποίο θυμίζει... ηφαιστειακή έκρηξη!

    Διαβάστε ακόμη

    Η άγνωστη εξωτική παραλία της Αργολίδας

    travelgo.gr
    Πηγή: haanity

    Η Αργολίδα έχει εξαιρετικές παραλίες με πολλούς φανατικούς οπαδούς. Μία από αυτές είναι η Λεπίτσα, κοντά στο χωριό της Κοιλάδας. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως στη σκιά της δημοφιλούς Λεπίτσας βρίσκεται ένα μέρος που τα νερά του μπορούν να συγκριθούν με αυτά των πιο εξωτικών παραλιών της Ελλάδας, όπως ο Σίμος και ο Μπάλος. Σε αυτό το σημείο η άμμος είναι πολύ λεπτή, σαν πούδρα, ενώ όταν πατάς στο βυθό η αίσθηση είναι ιδιαίτερα απαλή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαβάζουμε στο κείμενο του βίντεο, στην περιοχή υπήρχε αρχαία μυκηναϊκή πόλη που βυθίστηκε και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που εξηγεί αυτό το περίεργο δημιούργημα. Η πρόσβαση στο σημείο μπορεί να γίνει είτε με σκάφος, είτε περπατώντας από την ακτή, από τη γειτονική παραλία Λεπίτσα (συντεταγμένες εδώ).

    Απολαύστε την πτήση του haanity

    Διαβάστε ακόμη

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider