Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 13.6°C
    Clouds

    Λιανή Άμμος Εύβοιας: Η παραλία που μοιάζει με πισίνα μόλις δύο ώρες από την Αθήνα

    ΕΥΒΟΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Λιανή Άμμος Εύβοιας: Η παραλία που μοιάζει με πισίνα μόλις δύο ώρες από την Αθήνα

    Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από τη Λιανή Άμμο, μια υπέροχη παραλία με λευκή άμμο και καταπληκτικά χρώματα κοντά στους Αγίους Αποστόλους στην Εύβοια, σε απόσταση δύο ωρών από την Αθήνα

    Μια απόδραση εξπρές στην Εύβοια για δροσιστικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά μιας παραλίας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα που ο καύσωνας μας έχει χτυπήσει την πόρτα. Η Εύβοια είναι ένας τόπος γεμάτος εκπλήξεις και όσοι έχουν διάθεση για εξερευνήσεις θα ανακαλύψουν πραγματικά διαμάντια.

    Διαβάστε ακόμηΤο άγνωστο «Νησί των Ονείρων» μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

    Το drone του haanity πέταξε πάνω από μια παραλία της Εύβοιας που μοιάζει με τεράστια τιρκουάζ «πισίνα», με πεντακάθαρα και ρηχά νερά. Πρόκειται για τη Λιανή Άμμο κοντά στους Αγίους Αποστόλους, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο, μέσα σε δύο ώρες από την Αθήνα.
     
    Τα δέντρα που δημιουργούν μεγάλους χώρους σκίασης μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα, η ψιλή άμμος και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου κάνουν αυτή τη μαγευτική παραλία, η οποία χωρίζεται σε μικρές αμμουδιές, το τέλειο «καταφύγιο» από τον καύσωνα. Η σχετικά ρηχή θάλασσα, σε συνδυασμό με τη σκιά, την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά.

    Απολαύστε την πτήση πάνω από την παραλία

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider