Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Θεσσαλονίκη
    Fri 12.3°C
    Clear

    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης

    Σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace είναι κάτι παραπάνω από ξενοδοχείο: είναι εμπειρία

    Με τον Θερμαϊκό στα πόδια του και το κέντρο της πόλης σε απόσταση αναπνοής, το Makedonia Palace δεσπόζει εντυπωσιακό πάνω στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν έναν κόσμο μοναδικών εμπειριών. Είναι το στολίδι της πόλης, ένα ξενοδοχείο-έμβλημα, το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της Θεσσαλονίκης.

    Σύγχρονο αλλά και κλασικό, το Makedonia Palace επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει, την προνομιακή τοποθεσία του, τη μοναδική αισθητική του και τις προσεγμένες υπηρεσίες του.

    travelgo.gr

    Περνώντας τις πόρτες του Makedonia Palace, τα ζεστά και γήινα χρώματα του σύγχρονου αλλά ταυτόχρονα διαχρονικού design, σε αποφορτίζουν από τη βουή της πόλης και σε κάνουν να αφήνεσαι σε μια απολαυστική αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης.

    Στο κέντρου του ξενοδοχείου, ο φωτισμένος κύβος της ρεσεψιόν που περιβάλλεται από έναν ημιδιάφανο γυάλινο λευκό «φλοιό», πλαισιωμένος με εστιατόριο, cafe, συνεδριακές αίθουσες, εμπορικά καταστήματα και hammam, σε προϊδεάζει για μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Η οροφή του lobby, ντυμένη με φύλλα χρυσού, αλλά και ο διαμορφωμένος χώρος με το τζάκι βιοαιθανόλης, τους μεγάλους καναπέδες και τον κατακόρυφο κήπο στο φόντο, κερδίζουν τις εντυπώσεις.

    travelgo.gr

    Το Makedonia Palace διαθέτει 276 δωμάτια με θέα το απέραντο μπλε του Θερμαϊκού και της Νέας Παραλίας. Διαμορφωμένα και διακοσμημένα με κεντρικές ιδέες τη χρωματική ισορροπία, τις καθαρές γραμμές, την άνεση και τη λειτουργικότητα, προσφέρουν ένα γαλήνιο και πολυτελές περιβάλλον για να χαλαρώσετε μετά από μια γεμάτη ημέρα στην πόλη απολαμβάνοντας την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

    travelgo.gr

    Όλα τα δωμάτια (premium, executive και σουίτες) είναι εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο διαθέτει και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για ΑΜΕΑ, καθώς και δωμάτια με connecting rooms, που είναι ιδανικά για οικογένειες.

    travelgo.gr

    Εκτός της εξαιρετικής φιλοξενίας, το Makedonia Palace προσφέρει και μια πλούσια γαστρονομική εμπειρία. Η μέρα σας θα ξεκινήσει με ένα βραβευμένο πρωινό που φτιάχνεται αποκλειστικά με φρέσκες πρώτες ύλες. Η γευστική συνέχεια δίνεται από τα ευφάνταστα μεσογειακά πιάτα του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου στο Salonica Restaurant, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Η μαγευτική θέα στη θάλασσα και το Λευκό Πύργο κάνουν το κάθε γεύμα ακόμα πιο απολαυστικό.

    travelgo.gr

    Μια χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία σας περιμένει στο spa του ξενοδοχείου με το μεγαλύτερο hammam της Ελλάδας, που ενσωματώνει την οθωμανική παράδοση του λουτρού στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρίστε στον εαυτό σας μια απόδραση από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας αυθεντικό, παραδοσιακό χαμάμ, αναζωογονητικά ατμόλουτρα και ανακουφιστικά μασάζ. Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ανοιχτό όλο το 24ωρο, καθώς και η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, μια όαση στην καρδιά της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, συμπληρώνουν την εμπειρία ευεξίας.

    travelgo.gr

    Ειδική μνεία αξίζει στους μοναδικούς συνεδριακούς χώρους του Makedonia Palace. Ένα ballroom 900 τ.μ. και ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ., με φυσικό φως, μοναδική θέα και μεγάλες βεράντες, δικαιώνουν τη φήμη του ξενοδοχείου για την άψογη οργάνωση κάθε τύπου εκδηλώσεων και συνεδρίων.

    travelgo.gr

    Η διαμονή στο Makedonia Palace ενισχύεται από το υψηλό επίπεδο παροχών που έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα του ξενοδοχείου με στόχο τη δημιουργία μιας προσωποποιημένης εμπειρίας. Από τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την άνεση όλης της οικογένειας μέχρι τις εναλλακτικές θεματικές διαδρομές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τα wine tours και τις οργανωμένες εκδρομές περιπέτειας σε κοντινούς προορισμούς, το Makedonia Palace μπορεί να καλύψει τις ξεχωριστές επιθυμίες και ανάγκες κάθε επισκέπτη.

    Η διαμονή στο ξενοδοχείο-ορόσημο της Θεσσαλονίκης είναι μια εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλα όσα κάνουν αυτή την πόλη τόσο ξεχωριστή.

    Πληροφορίες

    Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη

    Tηλ. 2310897197

    [email protected]

    www.makedoniapalace.com

    Facebook

    Instagram

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης
    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης
    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης
    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης
    Makedonia Palace: Το στολίδι της Θεσσαλονίκης

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider