Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 15.8°C
    Clouds

    Βαθυαβάλι: Βουτιά στην ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας

    ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Βαθυαβάλι: Βουτιά στην ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας

    Το Βαθυαβάλι, η πανέμορφη παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πάλαιρο και είναι κατά κοινή ομολογία η ομορφότερη της Αιτωλοακαρνανίας

    Ποιος είπε ότι εντυπωσιακές παραλίες έχουν μόνο τα νησιά; Στην ηπειρωτική Ελλάδα κρύβονται πανέμορφες ακτές με γαλαζοπράσινα νερά που μπορούν να σας χαρίσουν ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές.

    Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη γραφική Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά από την Πογωνιά, υπάρχει μια μαγευτική παραλία που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε έναν εξωτικό προορισμό. Ο λόγος για το Βαθυαβάλι, μια παραλία που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος και βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα. Είναι, κατά πολλούς, η ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας.

    Διαβάστε ακόμη

    Η εξωτική παραλία της Αιτωλοακαρνανίας

    Το Βαθυαβάλι βρίσκεται μετά τον Αϊ Γιάννη και το Βαρκό και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ένα «κρυμμένο διαμάντι», γνωστό μόνον στους ιστιοπλόους, αφού είναι ένα ήρεμο απάγκιο για σκάφη. Τα τελευταία χρόνια όμως η παραλία έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση και έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές που την επιλέγουν για τα μπάνια τους.

    Φτάνοντας στο Βαθυαβάλι θα δείτε μια παραλία που θα σας θυμίσει την εξωτική πλευρά της γειτονικής Λευκάδας. Τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου συνδυάζονται με το ψιλό βοτσαλάκι και το παρθένο καταπράσινο τοπίο. Η παραλία είναι εν μέρει οργανωμένη και θα βρείτε ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα για καφέ και φαγητό.

    Τα τελευταία χρόνια, έστω και μια μικρή δυσκολία, ο δρόμος για την παραλία είναι προσβάσιμος. Δείτε εδώ πού ακριβώς βρίσκεται.

    Δείτε το Βαθυαβάλι στο βίντεο

    Διαβάστε ακόμη:

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider