Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μύκονος
    Wed 21.7°C
    Clear

    H Mύκονος έχει πάντα τον τρόπο να μετατρέπεται σε ένα House of Friends

    ΜΥΚΟΝΟΣ
    Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης
    H Mύκονος έχει πάντα τον τρόπο να μετατρέπεται σε ένα House of Friends

    To πιο premium νησί των Κυκλάδων μάς κάνει κάθε καλοκαίρι να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε μια μεγάλη παρέα από amigos.

    Αν υπάρχει ένα νησί στην Ελλάδα που το γνωρίζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που όλοι θα ήθελαν μια μέρα να το επισκεφτούν και να πάρουν λίγη από τη γεύση και την αύρα του, αυτό είναι με διαφορά η Μύκονος. Η «βασίλισσα» των Κυκλάδων και σίγουρα ένα από τα πιο premium μέρη στον πλανήτη, το οποίο κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένους.

    Η αλήθεια είναι πως η Μύκονος είναι πολύπλοκη και γεμάτη αντιθέσεις. Ένα νησί που έχει δύο όψεις: την ήρεμη, αλλά και -κυρίως- την «άγρια» ομορφιά του. Και με τον όρο «άγρια», εννοούμε εκείνη την πλευρά που έχει συνδεθεί με τις παραλίες, το φαγητό, τα parties και τους φίλους.

    travelgo.gr

    Για την ακρίβεια οι παρέες φίλων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του νησιού. Ακριβώς όπως η φιλία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό και της τεκίλας Casamigos, το όνομα της οποίας είναι εμπνευσμένο από τρεις καλούς φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman και, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της super-premium τεκίλας, παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες από 100% Μπλε Αγαύη. Καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική της γεύση παίζει το το πλούσιο κόκκινο αργιλώδες έδαφος και το ψυχρό κλίμα των υψιπέδων του Jalisco στο Μεξικό στο οποίο καλλιεργείται μεγαλώνοντας για τουλάχιστον επτά χρόνια.

    H τεκίλα Casamigos επιλέγει πάντα τα πιο hot μέρη του πλανήτη προκειμένου να προσφέρει στους amigos της απίστευτες εμπειρίες, αλλά και exclusive στιγμές. Άλλωστε όταν μιλάμε για εμπειρίες, η Casamigos γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργεί τις καλύτερες. Μία τέτοια απολαυστική εμπειρία αποτελεί το «House Of Friends», ένας πραγματικός χώρος που φιλοξενεί παρέες φίλων από όλη την Ευρώπη για να απολαύσουν τη φημισμένη τεκίλα με τον παιχνιδιάρικο και cool χαρακτήρα.

    travelgo.gr

    Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως ένα από τα μέρη που επέλεξε να εξερευνήσει το φετινό καλοκαίρι ήταν η Μύκονος. Εκεί, λοιπόν, «κυκλοφόρησε» με μια παρέα γνωστών Ελλήνων celebrities, η οποία μπήκε και επίσημα στο House of Friends. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος βρέθηκαν για λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων, όπου έλαβαν μέρος στα ιδιαίτερα experiences που είχε οργανώσει για εκείνους η super-premium τεκίλα και κυρίως έγιναν μια παρέα.

    Η Μύκονος έχει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα House of Friends. Θα δεις γνωστούς, θα κάνεις νέους φίλους, θα τσουγκρίσεις τα ποτήρια σου και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

    Η παρέα του ελληνικού House of Friends εξερεύνησε τις παραλίες του νησιού, έκανε τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια, έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο, δοκίμασε πεντανόστιμα πιάτα, ενώ έμαθε και πώς να φτιάχνει το hero serve της Casamigos, την Casa Paloma.

    travelgo.gr

    Πρόκειται για την πιο premium εκδοχή του αγαπημένου καλοκαιρινού κοκτέιλ, καθώς έχει ως βάση του την Casamigos Blanco. Σε ψηλό ποτήρι προστίθεται η τεκίλα, φρεσκοστυμμένος χυμός λάιμ, σιρόπι αγαύης και γκρέιπφρουτ soda, ενώ ολοκληρώνεται το φινίρισμα της Casa Paloma με την προσθήκη ανθού αλατιού.

    Οι εκπλήξεις της Casamigos στη Μύκονο, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Η παρέα είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, να γελάσει με την ψυχή της, να χορέψει και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα θυμάται για πάντα. Φυσικά η super premium τεκίλα τούς χάρισε την πιο ανεβαστική διάθεση και τους έκανε να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο νησί.

    Κάθε παρέα φίλων που επισκέπτεται τη Μύκονο, έχει και μια καλοκαιρινή ιστορία να μοιραστεί. Έτσι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος, οι οποίοι έγιναν «amigos» κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο νησί, έχουν πλέον τις καλύτερες να διηγηθούν.

    Όπως ακριβώς η Μύκονος, έτσι και η ultra-premium τεκίλα Casamigos έχουν σχεδιαστεί για φίλους. Όταν πρόκειται για εμπειρίες, άλλωστε αυτό το νησί έχει τον τρόπο να δημιουργεί τις καλύτερες.

    Με την ικανότητά της να αναδεικνύει κάθε περίσταση και εμπειρία αλλά και να συντροφεύει τις πιο έντονες στιγμές των φίλων, η ultra-premium τεκίλα Casamigos, είναι σίγουρο πως θα γίνει και το δικό μας ποτό στις φετινές βόλτες μας στην υπέροχη Μύκονο και όχι μόνο. Για τις στιγμές. Για την απόλαυση. Για τους φίλους!

    travelgo.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider