Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μύκονος
    Thu 16.3°C
    Clear

    Ξενοδοχείο «διαμάντι» στη Μύκονο από τον Ροδόλφο Οντόνι

    ΜΥΚΟΝΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ξενοδοχείο «διαμάντι» στη Μύκονο από τον Ροδόλφο Οντόνι

    Ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο στον Ορνό της Μυκόνου έφτιαξε ο Ροδόλφος Οντόνι, ιδρυτής της Centric, πραγματοποιώντας μια επένδυση που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ και σηματοδοτώντας την νέα εποχή της εταιρείας που ο ίδιος ίδρυσε. Το Adorno Beach Hotel είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018, ενώ για τη φετινή σεζόν αναβαθμίζεται με ακόμη πιο εντυπωσιακές σουίτες αλλά και υπηρεσίες

    Το ξενοδοχείο «διαμάντι» του Ροδόλφου Οντόνι βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, πάνω στη φημισμένη παραλία του Ορνού. Εντυπωσιάζει χάρη στα κομψά δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο και τις πολυτελείς σουίτες και μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα. Eδώ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διακριτική πολυτέλεια, χαλάρωση, φιλοξενία και υψηλή αισθητική στο ιδανικό φόντο για μια αξέχαστη διαμονή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες διώροφες σουίτες του Adorno Beach Hotel βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη Χώρα της Μυκόνου, εξασφαλίζοντας ηρεμία και ιδιωτικότητα αλλά ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση σε οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει ο επισκέπτης, εντός και εκτός του συγκροτήματος.

    Γιατί στη Μύκονο;

    Η Μύκονος είναι τρόπος ζωής. Όσον περισσότερο αφεθείς σε αυτόν, τόσο περισσότερο θα ανακαλύψεις τη μοναδική ενέργεια της. Το εκτυφλωτικό φως που αντανακλάται στα λευκά σπίτια και στη θάλασσα, τα μελτέμια, την ατμόσφαιρα στα στενά σοκάκια όπου έχουν περπατήσει οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη, τα ηλιοβασιλέματα και τη μαγεία της Δήλου. Είναι ένα νησί που έχει γράψει τη δική του ιστορία στις καρδιές των ταξιδιωτών, ένα νησί-μύθος.

    Η Μύκονος είναι το νησί των δυνατών συγκινήσεων και το Adorno Beach Hotel στον Ορνό αποτελεί την ιδανική επιλογή για να σου μείνει αξέχαστη η γνωριμία σου με αυτό το μαγικό τόπο, προσφέροντας εντυπωσιακή αισθητική και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Ορνού.

    Θέα της Μυκόνου πάνω από μία εκκλησία

    H Χώρα της αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κυκλαδίτικους οικισμούς. Η βόλτα στον λαβύρινθο των ασβεστωμένων στενών της συνιστά μια ανεπανάληπτη εμπειρία. To nightlife της δεν έχει όμοιο. Η Μύκονος ήταν πάντα ένα μέρος που όλοι διασκέδαζαν πάνω και πέρα από τα standards της εποχής τους. Όσο για τις παραλίες, αυτές είναι το πραγματικό διαμάντι του νησιού. Διάσημες και κοσμικές ή ήσυχες και απόμερες, όλες είναι πανέμορφες, με κρυστάλλινα νερά. Το νησί των ανέμων είναι ένας κορυφαίος διεθνής προορισμός που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

    Ένα μοναδικό καταφύγιο στην παραλία του Ορνού

    Δωμάτιο από το ξενοδοχείο του Ροδόλφου Οντόνι

    Σε απόσταση 3 χλμ. από τη Χώρα, ο Ορνός είναι η κοντινότερη από το κέντρο παραλία της Μυκόνου και μία από τις ωραιότερες του νησιού. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη, προφυλαγμένη από τα μελτέμια και πολυσύχναστη. Λεπτή, χρυσή άμμος, τιρκουάζ νερά και πολλές επιλογές για φαγητό και καφέ δίπλα στο κύμα προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για καλοκαιρινή χαλάρωση. Αριστερά του κόλπου, αράζουν τα καΐκια των ψαράδων και αυτά που αναχωρούν για τις για τις νότιες παραλίες του νησιού, αλλά και αρκετά μεγάλα ιστιοπλοϊκά.

    Ο οικισμός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, συγκεντρώνοντας πολλά ατμοσφαιρικά beach bar restaurants και μαγαζιά για κάθε γούστο, ενώ ένα από τα πιο μεγάλα ατού είναι οι πρώτης τάξεως υπηρεσίες που προσφέρονται κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

    Σε αυτήν την προνομιακή τοποθεσία, δυο βήματα από την παραλία, το Adorno Beach Hotel δημιουργήθηκε από τον κ. Ροδόλφο Οντόνι με σκοπό να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό διακριτικής πολυτέλειας, χαλάρωσης, φιλοξενίας και υψηλής αισθητικής, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητό ταξιδιώτη.

    Το εσωτερικό ενός δωματίου του Adorno Beach Hotel

    Κομψά δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο, πολυτελείς σουίτες και μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα, καλούν τον επισκέπτη να αφεθεί και να απολαύσει μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.

    Οι υπέροχοι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν απλόχερα την αίσθηση της ιδιωτικότητας και προσωπικής απομόνωσης. Ταυτόχρονα, η τοποθεσία του ξενοδοχείου, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Ορνού αλλά και κοντά στη Χώρα, σου επιτρέπει να είσαι “μέσα στα πράγματα”. Αυτή η δυνατότητα επιλογής του τρόπου που θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου (κοσμικά, απομονωμένα ή και τα δύο) είναι ένας από τους λόγους που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να αγαπήσεις το Adorno Beach Hotel.

    Άψογη φιλοξενία σε σκηνικό μποέμ αισθητικής

    Εσωτερική διασκόμηση δωματίου του ξενοδοχείου του κ. Οντόνι

    Στο Adorno Beach Hotel μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα καλαίσθητα Superior δίκλινα δωμάτια με θέα, τη Junior Σουίτα ή τις δίχωρες Design και Premium μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα.

    Με το που θα αντικρίσεις τους κομψούς χώρους τους, θα καταλάβεις ότι η «προσιτή πολυτέλεια» είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Το κυκλαδίτικο λευκό και το εμπνευσμένο minimal design παντρεύονται με ιδιαίτερες boho-chic πινελιές, όπως τα ρετρό φωτιστικά, τα ψάθινα χαλιά και οι ξύλινες λεπτομέρειες στα προσεγμένα έπιπλα. Ο συνδυασμός μοναδικής αισθητικής, άνεσης, θέας και παροχών είναι τόσο δυνατός που θα σε κάνει να μην θέλεις να αποχωριστείς το δωμάτιό σου.

    Τα καλαίσθητα Superior δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο του συγκροτήματος και από μπαλκόνι τους προσφέρουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 2 άτομα, παρέχοντας ένα υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, μοντέρνο μπάνιο με ντουζ και καθιστικό.

    travelgo image

    Στο ισόγειο του συγκροτήματος, η Junior Σουίτα προσφέρει πολυτελή και άνετη διαμονή για 2 άτομα, παρέχοντας διπλό king size κρεβάτι, καθώς και έναν μοντέρνο χώρο μπάνιου με ντουζ και μπανιέρα. Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα με τις άνετες ξαπλώστρες είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο ατού της σουίτας. 

    Στο ισόγειο βρίσκονται επίσης οι δίχωρες Design Μεζονέτες που μπορούν φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Δύο υπνοδωμάτια, καθένα από τα οποία παρέχει ένα king size κρεβάτι και μπάνιο με ντουζ, είναι διαθέσιμα στο ανώτερο και κατώτερο επίπεδο, τα οποία διαχωρίζονται με εσωτερική σκάλα. Οι μεζονέτες έχουν ιδιωτική βεράντα με πισίνα και άνετες ξαπλώστρες.

    Εξωτερικό τμήμα δωματίου του Adorno Beach Hotel με ιδιωτική πισίνα

    Η Premium Μεζονέτα με ιδιωτική πισίνα αποτελεί την ιδανική πρόταση πολυτελούς διαμονής. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα, προσφέροντας δύο άνετα υπνοδωμάτια με king size κρεβάτια, καθώς και δύο μπάνια με ντουζ στα δύο διαφορετικά επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι εδώ απολαμβάνουν διακριτική πολυτέλεια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα υπέρκομψο περιβάλλον.

    Υπηρεσίες για απαιτητικούς

    Γραφείο adorno beach hotel

    Εκτός από την υπέροχη τοποθεσία του, την πολυτέλεια και την κομψότητα των χώρων του, ο Ροδόλφος Οντόνι και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδαίτερη σημασία στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το Adorno Beach Hotel. Οι μοναδικές υπηρεσίες concierge υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σου στο νησί των ανέμων όσο το δυνατόν πιο ιδανική.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, concierge στα γαλλικά σημαίνει “θυρωρός”. Στην ουσία ο concierge ενός ξενοδοχείου είναι ο άνθρωπος που ξέρει να σε καθοδηγήσει στην πόλη, που θα σου δώσει λύσεις και απαντήσεις σε κάθε σου επιθυμία και θα βρει αυτό που ψάχνεις την στιγμή που το ψάχνεις.

    Έτσι και στο Adorno Beach Hotel, ο προσωπικός σου concierge είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου τα καλύτερα insider tips της Μυκόνου, να κάνει κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείς ή να οργανώσει για εσένα και την παρέα σου μια βόλτα με ιδιωτικό σκάφος. 

    Κι όταν επιστρέψεις από τις βόλτες σου στο νησί, μην παραλείψεις να κλείσεις ένα χαλαρωτικό μασάζ στην ιδιωτικότητα της σουίτας σου και να απολαύσεις τις αναζωογονητικές υπηρεσίες ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

    Το Adorno Beach Hotel έχει τον τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς μια ζεστή, “σαν στο σπίτι σου” φιλοξενία και να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι για τις διακοπές σου.

    Η ιδανική βάση για να ανακαλύψεις τη Μύκονο

    Μικρή Βενετία Μύκονος

    Η μεταφορά είναι απαραίτητη για να έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει το πανέμορφο νησί, αλλά ταυτόχρονα προβληματική λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης. Ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσεις το νησί και να γνωρίσεις τις πολλές κρυμμένες ομορφιές του είναι με αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που δεν σκοπεύεις να έχεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στη Μύκονο, οι υπηρεσίες μεταφοράς του ξενοδοχείου είναι πρόθυμες να σε διευκολύνουν. Εάν πάλι έχεις δικό σου αμάξι, το ιδιωτικό parking του συγκροτήματος θα σε απαλλάξει από το άγχος της εύρεσης parking στον πολυσύχναστο Ορνό.

    Το Adorno Beach Hotel θα αποτελέσει την αφετηρία σου για να γνωρίσεις τα μοναδικά αξιοθέατα και το εκρηκτικό lifestyle της Μυκόνου. Σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από τον Ορνό, σε περιμένει η πανέμορφη Χώρα της Μυκόνου- μια από τις πιο γραφικές πρωτεύουσες του Αιγαίου- για να χαθείς μέσα στα αμέτρητα δαιδαλώδη σοκάκια με τα ολόλευκα σπίτια, να κάνεις shopping και να χαζέψεις την περατζάδα στα κοσμικά Ματογιάννια, να θαυμάσεις την Παναγία την Παραπορτιανή, να παρασυρθείς ως τη Μικρή Βενετία για ένα cocktail με θέα τα χρωματιστά μπαλκόνια που κρέμονται πάνω από το νερό και να φωτογραφηθείς με φόντο τους ανεμόμυλους. Αν θέλεις να γνωρίσεις την παραδοσιακή ζωή του νησιού, θα πας μέχρι το γραφικό χωριό Άνω Μερά. Για να δεις έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, θα πάρεις το καραβάκι για τη μυστηριακή Δήλο.

    Στη Μύκονο θα ζήσεις το απόλυτο beach life σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου. Ο Ορνός είναι η πρώτη από τις νότιες παραλίες του νησιού. Ψαρρού, Πλατύς Γιαλός, Παράγκα, Paradise, Super Paradise, Ελιά, Καλό Λιβάδι και ο Καλαφάτης είναι μερικές από τις ωραιότερες που βρίσκονται σε αυτή την πλευρά του νησιού, ενώ στα βόρεια αξίζει να επισκεφτείς την Φτελιά, τον Πάνορμο και τον Άγιο Σώστη.

    Όσο για το nighlife, από τα Ματογιάννα και τη Μικρή Βενετία μέχρι τον Ορνό, την Ψαρρού και το Super Paradise, το πάρτι δεν σταματά όλο το καλοκαίρι. 

    Το Adorno Beach Hotel αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο για να ανακαλύψεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει η Μύκονος. 

    Εξωτερική όψη δωματίου του Adorno beach hotel

    Οι άριστες κριτικές που συγκεντρώνει το Adorno Beach Hotel στο Tripadvisor επιβεβαιώνουν την προσήλωση της ομάδας του ξενοδοχείου στην παροχή άριστων υπηρεσιών με γνώμονα τη χαλάρωση, την απόλαυση και την άνεση.

    Να είσαι σίγουρος ότι η διαμονή στο Adorno Beach Hotel θα σου μείνει αξέχαστη, αφού εδώ όλα συντονίζονται για να σου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider