Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μεσσηνία
    Mon 15.9°C
    Clear

    Γλωσσικό ταξίδι στην Κορώνη

    ΜΕΣΣΗΝΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Γλωσσικό ταξίδι στην Κορώνη

    Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε και γνωρίζουμε την Κορώνη και τις γύρω περιοχές με το «Griechisch ohne Grenzen».

    Το «Griechisch ohne Grenzen», το οποίο ιδρύθηκε από την Ευσαΐα Γιόρογλου το 2017, αποτελεί πλέον μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες πλατφόρμες εκμάθησης ελληνικών στις γερμανόφωνες χώρες.

    Σε συνέχεια του περσινού γλωσσικού ταξιδιού στην Αθήνα, φέτος δύο ομάδες 12 φιλελλήνων γερμανόφωνων μαθητών ελληνικών θα επισκεφτούν την περιοχή της Κορώνης για δύο εβδομάδες.

    travelgo.gr

    Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εβδομάδα εντατικά μαθήματα ελληνικών, να ζήσουν ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους αλλά ταυτόχρονα, μέσα από πολλές δραστηριότητες εκτός της αίθουσας (μαθήματα χορού, περιηγήσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους), να γνωρίσουν τον τόπο και τον πολιτισμό του.

    travelgo.gr

    Στόχος λοιπόν του γλωσσικού ταξιδιού είναι, εκτός φυσικά από τη βελτίωση της ελληνομάθειας των συμμετεχόντων, η γνωριμία των ανθρώπων που αγαπούν τόσο πολύ την Ελλάδα με ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της και η δημιουργία ακόμη πιο στενών δεσμών.

    travelgo.gr

    Περισσότερες πληροφορίες για το «Griechisch ohne Grenzen» και τα γλωσσικά ταξίδια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου griechischohnegrenzen.com

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider