Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μεσσηνία
    Sat 20.9°C
    Clear

    Ellinas Sailing: Ονειρεμένες διακοπές με ιστιοπλοϊκό

    ΜΕΣΣΗΝΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ellinas Sailing: Ονειρεμένες διακοπές με ιστιοπλοϊκό

    Αυτό το καλοκαίρι κάντε δώρο στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία διακοπών

    Οι διακοπές με σκάφος είναι σίγουρα από τις ωραιότερες που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου. Ιστιοπλοΐα στις ελληνικές θάλασσες σημαίνει ελευθερία, περιπέτεια, χαλάρωση και μοναδική επαφή με τη φύση, τον άνεμο και τη θάλασσα.

    Αν φέτος το καλοκαίρι θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών, η εταιρεία Ellinas Sailing έχει την ιδανική πρόταση για εσάς. 

    Η Ellinas Sailing, με έδρα της την Καλαμάτα, ιδρύθηκε με σκοπό να αξιοποιήσει την εμπειρία της για την εξασφάλιση των ωραιότερων διακοπών σας. Νοικιάζοντας ένα σκάφος από την Ellinas Sailing μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας αποφεύγοντας τις ταλαιπωρίες και τα έξοδα στα πλοία της γραμμής και στα ξενοδοχεία.

    travelgo image

    Πώς θα σας φαινόταν μια απόδραση με σκάφος στην Καρδαμύλη ή την Πύλο, που θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τις υπέροχες παραλίες της Μεσσηνίας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο; Εναλλακτικά, τι θα λέγατε για ένα αναζωογονητικό ταξιδάκι μέχρι τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά ή τη Λευκάδα;

    To Ellinas Sailing σάς δίνει τη δυνατότητα για αξέχαστες διακοπές κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα και μάλιστα πιο οικονομικά από ξενοδοχείο αφού το σκάφος φιλοξενεί έως 8 άτομα με άνεση και πολυτέλεια. Το ιστιοπλοϊκό “Ellinas” έχει μήκος 39 μέτρα και έχει ναυπηγηθεί στα ναυπηγία Poseidon-Ranieri το έτος 2002. Είναι τύπου mast-head με reefing jenoas. Υπάρχουν τρεις ανεξάρτητες καμπίνες, μία τουαλέτα και μία ξεχωριστή ντουζιέρα. Διαθέτει κουζίνα υγραερίου, ψυγείο και καταψύκτη.

    travelgo image

    Μπορείτε να ναυλώσετε το σκάφος μόνοι σας ή με έμπειρο skipper που σας εξασφαλίζει η εταιρεία. Εάν το επιθυμείτε, το προσωπικό της Ellinas Sailing μπορεί να οργανώσει το ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο.

    Καταδυτικές κρουαζιέρες, ρομαντικές κρουαζιέρες για προτάσεις γάμου και ολιγόωρες κρουαζιέρες για τους λάτρεις του ηλιοβασιλέματος είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρει η εταιρεία.

    travelgo image

    Οι άνθρωποι της Ellinas Sailing μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, την κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία και σε παραδοσιακές κατοικίες αλλά και τις προμήθειές σας ώστε να βρίσκονται στο σκάφος κατά την επιβίβασή σας.

    Τα λιμάνια επιβίβασης-αποβίβασης είναι τα εξής: Καλαμάτας, Πύλου, Κυπαρισσίας, Ζακύνθου, Κατακόλου, Αργοστολίου, Μεθώνης, Καρδαμύλης, Γυθείου, Νεάπολης και Μονεμβασιάς. 

    Βρείτε λοιπόν παρέα που να λατρεύει τη θάλασσα, επιλέξτε τον προορισμό σας και ετοιμαστείτε για διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

    travelgo image

    Πληροφορίες

    Μεγάλη Μαντίνεια, Καλαμάτα

    Τηλ. 6974732747

    [email protected]

    www.ellinas-yachting.gr

    Facebook

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider