Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Kýthnos
    Fri 16.2°C
    Clear

    Cavo Kanala: All day γευστικές απολαύσεις στην Κύθνο

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Cavo Kanala: All day γευστικές απολαύσεις στην Κύθνο

    Το bar restaurant που ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Κύθνου.

    Η Κανάλα, ένας από τους πιο όμορφους οικισμούς της Κύθνου, αποτελεί αγαπημένη επιλογή όσων θέλουν να απολαύσουν ήρεμες διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Εκεί, σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα από την παραλία Μεγάλη Άμμος, έχει δημιουργηθεί ένα all day bar restaurant που αξίζει να επισκεφθείτε όταν βρεθείτε στο νησί. Το Cavo Kanala ξεχωρίζει για τις ποιοτικές γεύσεις του, το ειδυλλιακό περιβάλλον του και τη μαγευτική θέα που προσφέρει σε όλο τον οικισμό.

    Cavo Canala
    Cavo Canala

    Η φιλική ατμόσφαιρα, η καλαίσθητη διακόσμηση και το όμορφο νησιώτικο πλακόστρωτο με τα δέντρα δίπλα στη θάλασσα, δημιουργούν το ιδανικό χαλαρωτικό σκηνικό για all day γευστκές απολαύσεις.

    travelgo.gr

    Το Cavo Kanala σάς υποδέχεται από το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας μαζί με ωραίες επιλογές για πρωινό, όπως αυγά μπένεντικτ, καγιανά, γλυκά pancakes και τοστ αβοκάντο.

    travelgo.gr

    Αργότερα μπορείτε να επιλέξετε από το μενού κάποια από τα υπέροχα πιάτα ελληνικής κουζίνας, που καλύπτουν τόσο τους λάτρεις του κρέατος, όσο και εκείνους που προτιμούν το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

    Cavo Canala​
    Cavo Canala​

    Το πειραγμένο σφουγγάτο, το χταπόδι στιφάδο με φάβα, το μπαρμπούνι με υφές αγκινάρας, η γαριδομακαρονάδα, το τραχανότο με γαρίδες, το κατσικάκι στη γάστρα και το χουνκιάρ μπεγιεντί είναι μερικές από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν.

    Όλα αυτά συνοδεύονται από μια ενδιαφέρουσα λίστα από κρασιά και αποστάγματα, ενώ εξαιρετικά είναι και τα signature cocktails.

    Cavo Canala
    Cavo Canala

    Το σκηνικό γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό την ώρα του ηλιοβασιλέματος και η τοποθεσία είναι ιδανική για να απολαύσετε ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

    Οι εξαιρετικές γεύσεις, η υπέροχη θέα και το ευγενικό service συνθέτουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κύθνου.

    travelgo.gr

    Πληροφορίες

    Παναγία Κανάλα, Κύθνος

    Τηλ. 22810 32186, 6942838567

    [email protected]

    Instagram

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider