Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αίγινα
    Mon 17°C
    Clear

    Philippos Hellenic Goods: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ορμητήριο την Αίγινα

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Philippos Hellenic Goods: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ορμητήριο την Αίγινα

    Μια εταιρεία που διανέμει σε διεθνή κλίμακα εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης

    To 2013 ο Ελληνοελβετός επιχειρηματίας Φιλίπ Πολί εμπνεύστηκε από την αγάπη του για την ελληνική γη και αποφάσισε να επενδύσει σε µια υπερσύγχρονη μονάδα τυποποίησης ελληνικού παρθένου ελαιόλαδου, στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα. Έτσι δημιουργήθηκε η Philippos Hellenic Goods, στην περιοχή Κυψέλη, με στόχο να διανέμει σε διεθνή κλίμακα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Και το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

    Σήμερα, τα προϊόντα της Philippos Hellenic Goods περιλαμβάνουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές ποικιλίας Καλαμών, φιστίκι Αίγινας ΠΟΠ αλλά και φιστίκι με άνθος αλατιού.

    travelgo image

    Τα προϊόντα της εταιρείας είναι μοναδικά, ενώ η διαδικασία παραγωγής και τυποίησης εκτελείται με τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Μόνο οι καλύτερες ελιές συλλέγονται από επιλεγμένες περιοχές της νότιας Ελλάδας και μεταφέρονται αμέσως σε τοπικά ελαιοτριβεία όπου με σεβασμό στην παράδοση ακολουθείται η διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης για την εγγύηση της άριστης ποιότητας του ελαιόλαδου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αίγινα γίνεται η αποθήκευση και η αυτοματοποιημένη εμφιάλωση.

    Παράγονται δύο σειρές ελαιολάδου, η Premium Selection και η Greek Land σε ιδιαίτερα καλαίσθητες συσκευασίες.

    Η σειρά Premium αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το οποίο επιτυγχάνεται από την ταχεία και επιδέξια συλλογή των καλύτερων ελιών, από τις καλύτερες ελληνικές καλλιέργειες. Τα PHILIPPOS CLASSIC, DELICATE και ORGANIC είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας με υπέροχη γεύση για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

    Η σειρά Greek Land από την άλλη, είναι ένα πολύπλευρο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βολικό για την καθημερινή χρήση στο τραπέζι και ιδανική επιλογή για την κουζίνα χάρη στη σχέση ποιότητα-τιμής.

    travelgo image

    Στο κατάστημα της Philippos Hellenic Goods στην καρδιά της Αίγινας (Π. Ηρειώτη 37) μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε όλα τα εξαιρετικά προιόντα της εταιρείας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την προέλευση και διατήρησή τους και να μάθετε πώς να ξεχωρίζετε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.

    Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα προμηθευτείτε online, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων σε όλη την Ευρώπη.

     

    Πληροφορίες

    Καποδιστρίου 1, Κυψέλη & Π. Ηρειώτη 37, Αίγινα

    Τηλ. 22970 26581, 22970 23882

    www.philipposhellenicgoods.com

    [email protected]

    Facebook

    Instagram

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider