Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Λάρισα
    Fri 8.9°C
    Clear

    Τα De-Tox Cafe ξέρουν πώς να σου φτιάχνουν τη μέρα

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τα De-Tox Cafe ξέρουν πώς να σου φτιάχνουν τη μέρα

    Γιατί αξίζει να δοκιμάσεις τον φημισμένο καφέ τους.

    Όσοι αγαπούν τον καφέ ξέρουν ότι δεν είναι απλά ένα ρόφημα. Η απόλαυση ενός ποιοτικού καφέ αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά τα De-Tox Cafe, τα οποία αποκτούν ολοένα και περισσότερους πιστούς οπαδούς, που μόλις δοκιμάσουν τον καφέ τους δεν τον αλλάζουν με κανέναν άλλο. Τι είναι, όμως, αυτό που τα έχει κάνει να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν τόσο;

    travelgo image

    20 χρόνια εμπειρία στον καφέ

    Η ιστορία των De-Tox Cafe ξεκινάει το 1998, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Προσφέροντας μια διαφορετική ματιά στον καφέ, με πρωτότυπες συνταγές espresso και cappuccino, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών, δεν άργησε να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια των ντόπιων.

    travelgo image

    Το 2013 γεννήθηκε το πρώτο De-Tox street cafe, για να προσφέρει τον αγαπημένο πλέον καφέ σε take-away αλλά και με delivery. Η επιτυχία ήταν τέτοια, που οδήγησε στην επέκταση των De-Tox στην Αθήνα, στο Βόλο, στα Ιωάννινα, στα Τρίκαλα, αλλά και στο Βελιγράδι! Σήμερα, η αλυσίδα έχει καταφέρει να απαριθμεί 18 καταστήματα και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους νέα De-Tox Cafe στη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά.

    Η ποιότητα που ξεχωρίζει

    Τα De-Tox Cafe ποντάρουν στην ποιότητα και δείχνουν απόλυτη συνέπεια καθημερινά. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ οι μοναδικές συνταγές τους εξελίσσονται συνεχώς και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις. Το προσωπικό παίζει επίσης τον δικό του σημαντικό ρόλο. Εδώ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα σε εξυπηρετήσουν άτομα που γνωρίζουν καλά τα μυστικά της δουλειάς τους, αφού εκπαιδεύονται από εξειδικευμένους baristas, παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια και γνωρίζουν όλες τις νέες τάσεις στον τομέα του καφέ.  

    travelgo image

    Φυσικά, εκτός από ποιοτικό καφέ, τα De-Tox προσφέρουν όλα όσα θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια στη μέρα σου: smoothies, χυμούς, milk shakes, σπιτικά αναψυκτικά καθώς και αλμυρά σνακ και γλυκίσματα.

    Το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση

    Στα De-Tox Cafe θα βρεις τον ιδανικό χώρο για να πιεις τον καφέ σου και να απολαύσεις ένα γευστικό σνακ, να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το σύγχρονο design των ζεστών και προσεγμένων χώρων, η φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα και το χαμογελαστό προσωπικό θα σε κάνουν να μετατρέψεις το κοντινότερο De-Tox σε στέκι σου.

    travelgo image

    Delivery με... το «ταξί του καφέ»!

    Τα πρωτότυπα coffee taxi έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν των De-Tox Cafe. Οι χαρακτηριστικές κίτρινες βέσπες με το κιτρινόμαυρο καρέ, που θυμίζουν ταξί της Νέα Υόρκης, είναι πάντα έτοιμες να φέρουν γρήγορα στην πόρτα σου τον αγαπημένο σου καφέ.

    travelgo image

    Πάντα ένα βήμα μπροστά

    Το τελευταίο De-Tox cafe, που άνοιξε επί της Λεωφόρου Καραμανλή στη Λάρισα, πρωτοπορεί και παρουσιάζει την πιο εναλλακτική κουζίνα για το πρωινό και το μεσημεριανό σου γεύμα. Εδώ, τα αγαπημένα σου καθημερινά γεύματα γίνονται πιο υγιεινά και πιο φρέσκα με τη μοναδική ποιότητα των De-Tox. Ό,τι πρέπει για σένα που προσέχεις τη διατροφή σου και θέλεις να τρως έξω απολύτως υγιεινά. 

    travelgo image

    Μία δοκιμή θα σε πείσει!

    Πληροφορίες
    de-tox.gr
    Facebook

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider