Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 16.1°C
    Clear

    Καθαρά Δευτέρα: 5 ιδέες για εκδρομή στη φύση

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Καθαρά Δευτέρα: 5 ιδέες για εκδρομή στη φύση

    Προτάσεις για εύκολες αποδράσεις της τελευταίας στιγμής την Καθαρά Δευτέρα.

    Δεν έχεις κανονίσει κάτι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά θέλεις να οργανώσεις μια last minute απόδραση στην εξοχή; Τότε, τι θα έλεγες για ένα απολαυστικό πικ νικ σε περιοχές κοντά στην Αθήνα; Ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο να απομακρυνθείς πολύ, οι προτάσεις εντός και εκτός της πόλης δεν τελειώνουν ποτέ.

    Παρακάτω, σου έχουμε μερικές ιδέες για εκδρομή, για να απολαύσεις το πικ νικ σου συνδυαστικά με δραστηριότητες και σημεία για να επισκεφτείς με την παρέα, την οικογένειά σου ή τον/τη σύντροφο σου. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις το καλαθάκι ή το backpack σου για τα καλούδια που θα πάρεις μαζί σου, το τραπεζομάντηλο και τον χαρταετό σου και να επιλέξεις ανάμεσα από τις 5 προτάσεις μας για ένα ανοιξιάτικο πικ νικ στην εξοχή.

    Μόλα Πάρνηθας

    A post shared by Katafygia Mpafi & Flampouri (@katafygia_parnithas)

    Θα περάσεις ευχάριστα, θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις ένα ανοιξιάτικο πικ νικ. Όλα αυτά, στη Μόλα, η οποία βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της Πάρνηθας. Ιδανική τοποθεσία για μια εκδρομή με παιδιά, παιχνίδι και πολύ περίπατο. Στην περιοχή θα βρεις διάφορα ξύλινα τραπέζια, αλλά και ήρεμα σημεία για χαλάρωση. Σε μια ωρίτσα από την Αθήνα μπορείς να πάρεις μια χορταστική γεύση από ένα καταπράσινο τοπίο και να χαρείς μια last minute μονοήμερη εκδρομή.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider