Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 18.2°C
    Clear

    5 χριστουγεννιάτικα στέκια της Αθήνας

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    5 χριστουγεννιάτικα στέκια της Αθήνας

    Πέντε μαγαζιά στην Αθήνα που θα σας βάλουν στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood.

    Δεν λέει ψέματα το τραγούδι, όταν λέει πως αυτή είναι η ομορφότερη περίοδος του χρόνου. Πράγματι, τα Χριστούγεννα είναι από τις ομορφότερες γιορτές του έτους. Η μαγεία στην ατμόσφαιρα, τα φωτάκια, το πνεύμα των ημερών, οι στολισμοί, όλα δίνουν μία ξεχωριστή αύρα σε αυτές τις ημέρες, που -όπως και να το κάνουμε- έχουν κάτι το παραμυθένιο.

    Επειδή, λοιπόν, για εμάς (που αγαπάμε πολύ τα Χριστούγεννα) είναι σημαντικό να νιώσουμε τη μαγεία των γιορτών και να μπούμε στο πνεύμα τους, συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα spots, τα οποία σε βάζουν στο απόλυτο christmas mood και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

    Fairytale

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ꜰᴀɪʀʏᴛᴀʟᴇ ᴀᴛʜᴇɴꜱ (@fairytale_athens)

    Γνωστό για το έντονα παραμυθένιο στιλ του (το λέει, άλλωστε, και το όνομά του), το Fairytale τα τιμάει τα Χριστούγεννα και με το παραπάνω. Στολισμένα δέντρα, φωτάκια, κορδέλες και μία σειρά από χριστουγεννιάτικα γλυκά, που θα σας βάλουν στο απόλυτο mood των ημερών. Φυσικά, το θέμα του μαγαζιού είναι το ροζ, και, έτσι, όσοι επισκεφθείτε το Fairytale, ετοιμαστείτε να μπείτε σε ένα πιο ροζ χριστουγεννιάτικο κλίμα, που θα σας πάρει μακριά από την καθημερινότητα και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο το πού βρίσκεστε. Διεύθυνση: Λεωκορίου 16, Αθήνα (κεντρικό κατάστημα)

    Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider