Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μεγαλοχώρι
    Sun 24.5°C
    Clear

    7 μονοήμερες εκδρομές για βουτιές και φαγητό

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    7 μονοήμερες εκδρομές για βουτιές και φαγητό

    Συγκεντρώσαμε επτά από τις καλύτερες προτάσεις για μονοήμερες εκδρομές από την Αθήνα, για να συνδυάσετε δροσερές βουτιές και φαγητό δίπλα στο κύμα.

    Με το δεύτερο κύμα καύσωνα του φετινού καλοκαιριού να βρίσκεται σε εξέλιξη, το μυαλό μας τρέχει σε παραλίες με δροσερά νερά και τραπέζια δίπλα στο κύμα. Θέλετε κι εσείς να αποδράσετε κάπου κοντά στην Αθήνα; Παρακάτω υπάρχουν επτά επιλογές για μονοήμερες εκδρομές για να συνδυάσετε θάλασσα με φαγητό στο κύμα.

    Αίγινα

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Η όμορφη και βολική Αίγινα βρίσκεται μόλις μισή ώρα μακριά με δελφίνι από τον Πειραιά. Μπορείς να πας απευθείας στην παραλία Αιγινήτισσα, που είναι οργανωμένη, έχει δροσιά και διαθέτει το ομώνυμο μπαρ για να φας και να πιεις πριν επιστρέψεις στην πόλη.

    Αγκίστρι

    7 μονοήμερες εκδρομές για βουτιές και φαγητό
    Πηγή: Shutterstock

    Απέναντι από την Αίγινα, βρίσκεται το μικρό Αγκίστρι, που ενδείκνυται για χαλαρές βουτιές και φαγητό σε ταβέρνες. Μπορείς να νοικιάσεις μικρό σκάφος, να πας στην Απόνησο για μαγικό μπάνιο και να γυρίσεις στο λιμάνι για να φας ψάρι στις ταβέρνες, όπως ο Βυθός, πριν επιβιβαστείς στο πλοίο της επιστροφής.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider