Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 20.4°C
    Clouds

    Airbnb: Τα 10 σπίτια με τα περισσότερα like στο Instagram

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Airbnb: Τα 10 σπίτια με τα περισσότερα like στο Instagram

    Από ένα δεντρόσπιτο στην άγρια φύση της Καλιφόρνια μέχρι μια υπέροχη αγροικία του 18ου αιώνα στη νότια Γαλλία, αυτές είναι οι 10 κατοικίες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like στο Instagram του Airbnb την περασμένη χρονιά

    Κάθε προορισμός είναι ξεχωριστός από μόνος του, όμως μερικοί θέλουν να κάνουν το ταξίδι τους ακόμα πιο ξεχωριστό επιλέγοντας ιδιαίτερα και πρωτότυπα Airbnb σε όλο τον κόσμο για να περάσουν τις διακοπές τους.

    Η γνωστή πλατφόρμα δημοσίευσε μια λίστα με τα σπίτια που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like στον λογαριασμό της στο Instagram το 2021. Από δεντρόσπιτα και πλωτά σπίτια μέχρι ρουστίκ αγροικίες, τα παρακάτω καταλύματα που ενοικιάζονται μέσω Airbnb, κερδίζουν τους ταξιδιώτες με το πρωτότυπο design τους και υπόσχονται ιδιαίτερες εμπειρίες διαμονής.

    Διαβάστε ακόμη:

    Airbnb: Δείτε τα 10 πιο δημοφιλή σπίτια στο Instagram

    1. Zion EcoCabin, Hildale, Γιούτα, ΗΠΑ

    Η πιο δημοφιλής φωτογραφία στο Instagram του Airbnb για το 2021 είναι από αυτό το υπέροχο σπίτι τύπου καμπίνα που προσφέρει μια συναρπαστική θέα των βουνών Zion στη Γιούτα.

    2. Raven Rock Treehouse, Fletcher, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

    A post shared by Airbnb (@airbnb)

    Ιδανικό για ρομαντικούς φυσιολάτρες, αυτό το δεντρόσπιτο είναι φωλιασμένο στα δέντρα σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής 40 στρεμμάτων στο Fletcher της Βόρειας Καρολίνας.

    3. Crow's Nest, Monte Rio, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

    Το Crow's Nest βρίσκεται ψηλά στα δάση του Μόντε Ρίο της Καλιφόρνια και προσφέρει θέα στο καταπράσινο παρθένο δάσος που το περιβάλλει.

    4. The Kingdom A-frame, Burke, Βερμόντ, ΗΠΑ

    Χτισμένο το 1968, αυτό το γραφικό τριγωνικό σπίτι βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, λίγα λεπτά μακριά από τα Kingdom Trails, το όρος Burke και τη λίμνη Willoughby.

    5. The Woodlands House, Sandy, Όρεγκον, ΗΠΑ

    A post shared by Airbnb (@airbnb)

    Το Woodlands House βρίσκεται μέσα σε ένα παρθένο δάσος του Όρεγκνον και διαθέτει δύο υπαίθρια decks που περιβάλλονται από πανύψηλα πεύκα.

    6. Villa Amalfi, Τουλούμ, Μεξικό

    Αυτή η πανέμορφη μοντέρνα βίλα στην Τουλούμ χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, ανοιχτούς χώρους και τεράστια παράθυρα που φέρνουν τη φύση μέσα στο σπίτι.

    7. Mariner Boathouse, Βελιγράδι, Σερβία

    Από την Αμερική μεταφερόμαστε στο Βελιγράδι, σε ένα πλωτό διώροφο σπίτι που είναι αραγμένο στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη.

    8. Maison Lafleur, Le Vignau, Γαλλία

    Αυτή η παραδοσιακή αγροικία με τον ξύλινο σκελετό, που περιβάλλεται από αιωνόβιες βελανιδιές, χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, αλλά μια πρόσφατη ανακαίνιση πρόσθεσε σύγχρονες ανέσεις, όπως θερμαινόμενη πισίνα.

    9. Hermosa Cabaña, Mineral del Chico, Χιντάλγκο, Μεξικό

    Αυτή η πρωτότυπη καμπίνα περιβάλλεται από δάσος και βρίσκεται κοντά στα ορεινά χωριά Mineral del Chico και Mineral del Monte στο Χιντάλγκο του Μεξικό.

    10. Historic Guesthouse and Gardens, Marietta, Τζόρτζια, ΗΠΑ

    Το Historic Guesthouse and Gardens προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πρωινό καφέ στο θερμοκήπιο του πρώην σπιτιού δύο κυβερνητών της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

    Διαβάστε ακόμη:

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider