Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 28.7°C
    Clear

    Evening Standard: Αυτό είναι το κορυφαίο νησί στην Ελλάδα για το 2020

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Evening Standard: Αυτό είναι το κορυφαίο νησί στην Ελλάδα για το 2020

    Ένα νησί των Κυκλάδων στην κορυφή της λίστας με τα 20 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

    Σε μία λίστα γεμάτη Ελλάδα και αισιοδοξία με 20 νησιά από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Σποράδες αλλά και την Κρήτη να γοητεύουν τους εκατομμύρια επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου της διεθνούς βρετανικής εφημερίδας Evening Standard, η Νάξος καταλαμβάνει την πρώτη θέση!

    Νάξος

    Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, τα εξωτικά νερά, η εντυπωσιακή φύση, τα γραφικά σοκάκια, τα χωριά και το ορεινό τοπίο είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τον προορισμό μοναδικό, σύμφωνα με την ταξιδιωτική συντάκτρια του εγκωμιαστικού άρθρου που πέρυσι επισκέφτηκε τη Νάξο, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής που επιμελήθηκε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

    Άγιος Προκόπιος, Νάξος

    Η δημιουργός της λίστας δηλώνει υπέρμαχος των ελληνικών νησιών που αποπνέουν μαγεία, ενώ δεν θεωρεί τυχαίο που σχεδόν τρία εκατομμύρια Βρετανοί κάθε χρόνο επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

    Σημειώνεται πως η Evening Standard θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες καθημερινές βρετανικές εφημερίδες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ ο ιστότοπος της διαθέτει πάνω από 19 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα!

    Την 20άδα συμπληρώνουν τα νησιά: Σέριφος, Πάτμος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Κέρκυρα, Σύμη, Σαντορίνη, Κρήτη, Σίφνος, Μύκονος, Ίος, Πάρος, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Μήλος, Λευκάδα, Σκόπελος, Άνδρος και Σκιάθος.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider