Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μεσσηνία
    Fri 24.9°C
    Clouds

    ZagaMilos Hotel: Ζεστή φιλοξενία στην Κορώνη

    ΜΕΣΣΗΝΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    ZagaMilos Hotel: Ζεστή φιλοξενία στην Κορώνη

    Για διακοπές χαλάρωσης στην αρχοντική κωμόπολη της Μεσσηνίας

    Συνδυάζοντας τη χαλάρωση και την άνεση με την απλότητα, το ZagaMilos Hotel αποτελεί μια ποιοτική πρόταση διαμονής για όσους θέλουν να επισκεφθούν τη γραφική και αρχοντική Κορώνη, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα.

    Το ZagaMilos Hotel βρίσκεται μέσα σε μια καταπράσινη περιοχή, με πρόσοψη στην παραλία Ζάγκα, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσσηνίας, η οποία απέχει μόνο 3 λεπτά από το ξενοδοχείο. Με μια απέραντη χρυσή αμμουδιά και διάφανα, πεντακάθαρα νερά, είναι ιδανική για αυτούς που τους αρέσει να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κολυμπούν ήρεμα.

    Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα, είναι φωτεινά και απλά επιπλωμένα. Περιλαμβάνουν ψυγείο, κλιματιστικό, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιών. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικό parking.

    travelgo image

    Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις από την ελληνική κουζίνα μέχρι αργά το βράδυ, είτε στην εσωτερική αίθουσα είτε στη βεράντα με την πανοραμική θέα. Μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας (σε στυλ μπουφέ), το μεσημεριανό σας ή το δείπνο σας επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φαγητών.

    travelgo image

    Το ZagaΜilos Hotel απέχει περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Κορώνης και αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσετε τις ομορφιές της περιοχής. Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της Κορώνης, απολαύστε τη βόλτα σας στον παραλιακό πεζόδρομο με τα μαγαζιά, επισκεφθείτε το ξακουστό και επιβλητικό κάστρο και κολυμπήστε στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής: Ζάγκα, Μεμί, Περούλια, Αμμούδι, Καλαμάκι, Άγιος Νικόλαος και Κρυονέρι.

    Πληροφορίες

    Κορώνη, Μεσσηνία

    Τηλ. 27250 22448

    zagamiloshotel.gr

    [email protected]

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider