Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 19.9°C
    Clear

    Divani Apollon Suites: Ο ορισμός της κομψότητας μόλις έφτασε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

    ΑΘΗΝΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Divani Apollon Suites: Ο ορισμός της κομψότητας μόλις έφτασε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

    To boutique ξενοδοχείο Divani Apollon Suites των Divani Collection Hotels ανανεώθηκε και σας περιμένει!

    Το Divani Apollon Suites, το αριστοκρατικό boutique ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ όπως δεν το έχετε ξαναδεί και υπόσχεται να εκπληρώσει κάθε προσδοκία σας.

    Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στα υψηλής αισθητικής δωμάτια και τις μοντέρνες σουίτες του, που συνδυάζουν την ευρωπαϊκή φινέτσα με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που έχετε αγαπήσει στα ξενοδοχεία Divani.

    Δροσιστείτε στην ολοκαίνουργια Splash Pool με τις μοντέρνες ξαπλώστρες της, που επαναπροσδιορίζει την ιδέα σας για χαλάρωση και αναψυχή. Γευτείτε δροσιστικά κοκτέιλ και απολαύστε το απόλυτο comfort food με τα πιο φρέσκα μεσογειακά υλικά, στο νέο indoor και outdoor all day bar-restaurant. Κι αν έχετε όρεξη για μια βουτιά στα δροσερά νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Divani Apollon Suites σας παρέχει αποκλειστική είσοδο στην ιδιωτική Mythos Beach σε προνομιακή τιμή.

    travelgo.gr

    Aνακαλύψτε περισσότερα στο https://divani-apollonsuites.com/el/

    Σχετικά με τον Όμιλο Διβάνη (Divani Collection Hotels)

    Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα από το 1958, έχοντας στην κατοχή του 7 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, τα Μετέωρα, τη Λάρισα και την Κέρκυρα, ανταγωνιζόμενος διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με πορεία 65 ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για τις υπηρεσίες 5* του, καθώς και την φιλόξενη ατμόσφαιρά του, διακρίσεις για τις οποίες έχει κερδίσει διεθνή και εθνικά βραβεία. Ως ο πιο ιστορικός ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, το όνομα «Διβάνης» έχει καταστεί συνώνυμο με την premium φιλοξενία στη χώρα, χάρη στο εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών του, τις πρωτοποριακές ιδέες που διαχρονικά εισάγει στον τουριστικό κλάδο, αλλά και το φημισμένα «οικογενειακό» ύφος του.

    Τα Divani Collection Hotels με το Divani DISCOVERY συμμετέχουν στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρόγραμμα πιστότητας ανάμεσα σε ανεξάρτητα hotel brands (40+), προσφέροντας μοναδική επιβράβευση και εμπειρίες στα μέλη του σε περισσότερες από 100 χώρες. Ανάμεσα στα καίρια οφέλη του προγράμματος είναι ένα νέο εικονικό νόμισμα με το οποίο τα μέλη μπορούν πολύ εύκολα να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν DISCOVERY Dollars (D$), ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια, εμπειρίες και προσφορές από τη στιγμή της εγγραφής τους, ανεξαρτήτως διαμονής. Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος, το GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards, κερδίζοντας το βραβείο Best Up-and-Coming Hotel Loyalty Program σε Ευρώπη/Αφρική αλλά και σε Μέση Ανατολή/Ασία, ενώ πέρασε στους φιναλίστ σε αρκετές κατηγορίες, όπως το Best Elite Program. Επιπλέον, βραβεύτηκε και στα International Loyalty Awards 2023, κερδίζοντας στις κορυφαίες κατηγορίες Loyalty Redefined και Best Loyalty Initiative within Travel.

    W: divanis.com, divani-apollonsuites.com
    FB: Divani Collection Hotels, Divani Apollon Suites
    IG: Divani Collection Hotels, Divani Apollon Suites
    LinkedIn: Divani Collection Hotels

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider