Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 27.9°C
    Clouds

    Ερχεται το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Μάρκος - Τη Δευτέρα το β' μέρος της περιοδείας στην Αρκαδία

    TIPS BY ΜΑΡΚΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ερχεται το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Μάρκος - Τη Δευτέρα το β' μέρος της περιοδείας στην Αρκαδία

    Αύριο Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου θα βγει στον «αέρα» το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos από την περιοδεία στην Αρκαδία - Η πρωτοποριακή εκπομπή που έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της χώρας μας και να παρουσιάσει τις καλύτερες προτάσεις διαμονής, φαγητού, αγορών, αλλά και ψυχαγωγίας

    Ετοιμάσατε βαλίτσες; Αν όχι, το Tips by Markos έρχεται να σας ταξιδέψει και να σας παρακινήσει να πάρετε τους δρόμους για να βρεθείτε στα μαγικά τοπία της Αρκαδίας. Η πρωτοποριακή ταξιδιωτική εκπομπή του δικτύου της Liquid Media, ύστερα από την επιτυχημένη της πρεμιέρα, έρχεται με το δεύτερο μέρος του πληρέστατου ταξιδιωτικού οδηγού να σας ξεναγήσει στις ομορφιές της Αρκαδίας και να σας δώσει το έναυσμα για να την επισκεφθείτε και να την απολαύσετε μέχρι το... μεδούλι!

    Αύριο Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου θα βγει στον «αέρα» το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos από την περιοδεία στην Αρκαδία. Η βόλτα περιλαμβάνει περάσματα από τα Λαγκάδια, τον Ράφτη, την Καρύταινα, το Ελληνικό, την Στεμνίτσα, το Μάρκου κι άλλα μαγευτικά μέρη, ενώ οι φίλοι της εκπομπής θα γνωρίσουν και τα ποιοτικά προϊόντα της Alfa Wood, της μεγαλύτερης βιομηχανίας ξύλου στην Ελλάδα.

    Από την πιο όμορφη χώρα του κόσμου, σε μια από τις ωραιότερες περιφέρειες της χώρας, ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι, που όμοιό του δεν υπάρχει!

    Κι αν δεν είδατε το πρώτο επεισόδιο, δείτε τι χάσατε...

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider