Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Σκύρος
    Mon 15.2°C
    Clear

    Σκύρος : Το «ανεξερεύνητο» νησί του Αιγαίου όπως δεν το έχετε ξαναδεί

    ΣΚΥΡΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Σκύρος : Το «ανεξερεύνητο» νησί του Αιγαίου όπως δεν το έχετε ξαναδεί

    Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο αφιερωμένο στη Σκύρο - Ένα νησί προσιτό, αυθεντικό και φιλόξενο, ιδανικό για ήρεμες διακοπές.

    Πανέμορφα τοπία, παραλίες με καταπληκτικά νερά, θαλάσσιες σπηλιές, παραδόσεις που κρατούν στο χρόνο, δυνατές γευστικές εμπειρίες... Αυτά και άλλα πολλά κρύβει το νοτιότερο και μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Βορείων Σποράδων, στα ανατολικά της Εύβοιας.

    Προσιτή, αυθεντική και φιλόξενη, η Σκύρος είναι ένα νησί πραγματική έκπληξη, με μια ιδιαίτερη γοητεία και τη δική του μοναδική ταυτότητα.

    Η ομάδα Up Stories ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί των Σποράδων και δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό drone βίντεο με πλάνα που μαγεύουν. Απολαύστε το!

    «Σκύρος, Σκυροπούλα, Βασιλοπούλα. Αυτά τα 3 ονόματα είναι αυτά που συνοδεύουν και περιγράφουν την εκπληκτική ομορφιά αυτού του νησιού των Σποράδων. Η Σκύρος είναι ένα νησί που απευθύνεται σε λίγους και "ψαγμένους" καθώς ως γνήσια Βασιλοπούλα του Αιγαίου έχει ύφος τουπέ και δεν της αρέσουν τα μεγάλα λόγια και η διαφήμιση της ομορφιάς της μέσω social κτλ.

    Στην Σκύρο θα πας γιατί κάποιος θα σου μιλήσει για αυτήν. Θα σου περιγράψει τις εκπληκτικές και ήσυχες παραλίες της, την πανέμορφη Χώρα της με τα σπίτια που έχουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες τους προκειμένου να θαυμάσεις την Σκυριανή αρχιτεκτονική και διακόσμησή τους με τα πολύχρωμα πιάτα και τα εκπληκτικά ξυλόγλυπτα (οι Σκυριανοί φημίζονται για αυτό) στο εσωτερικό τους.

    Θα σου μιλήσει για τα φρέσκα και φθηνά ψάρια που μπορείς να φας σε όλο το νησί και αν σου πει πως θα βαρεθείς να τρως αστακομακαρονάδα μην το λάβεις ως υπερβολή. Η Σκύρος είναι από τους κορυφαίους ψαρότοπους της Ελλάδας και οι αστακοί κάθε πρωί στην Λιναριά που μαζεύονται όλα τα καΐκια κυριολεκτικά είναι αμέτρητοι.

    Η Σκύρος είναι ένα νησί που δεν χρειάζεσαι κάποιον οδηγό για να την εξερευνήσεις γιατί πολύ απλά ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξερεύνητη και σας περιμένει».

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider