Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 15.9°C
    Clouds

    Καταρράκτες Κισσού: Μια κρυμμένη όαση δροσιάς στο Πήλιο

    ΠΗΛΙΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Καταρράκτες Κισσού: Μια κρυμμένη όαση δροσιάς στο Πήλιο

    Ανάμεσα στο χωριό Μούρεσι και Κισσός στο Πήλιο βρίσκεται ένας μικρός καταπράσινος παράδεισος. Οι καταρράκτες Κισσού είναι μια κρυμμένη όαση δροσιάς που αξίζει να ανακαλύψετε.

    Προορισμός που μπορείς να χαρείς όλες τις εποχές του χρόνου, το Πήλιο κρύβει πολλούς θησαυρούς, καλώντας τους ταξιδιώτες να τους ανακαλύψουν, μέσα από βόλτες σε πανέμορφα χωριά, πέτρινα καλντερίμια και δασωμένα μονοπάτια.

    Οι καταρράκτες Κισσού είναι ένα από εκείνα τα μοναδικά τοπία του βουνού των Κενταύρων που σου μένουν αξέχαστα. Αυτός ο μικρός, καταπράσινος παράδεισος βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Τσαγκαράδα, ανάμεσα στο χωριό Μούρεσι και Κισσός.

    travelgo.gr
    Πηγή: Travel Inspiration

    Ο πανέμορφος καταρράκτης που μερικοί ονομάζουν καταρράκτη Αγίου Κωνσταντίνου, βρίσκεται εντός του Κισσιώτικου Ρέματος και προσφέρει εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σε όσους βρεθούν εκεί. Σύμφωνα μάλιστα με τους ντόπιους, το σημείο αυτό αποτελεί μέρος των καταρρακτών του Κισσού, ενώ η συγκεκριμένη τοποθεσία ονομάζεται Μαυρούτσα.

    Αν και χρειάζεται προσοχή λόγω των μεγάλων βράχων που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, η διαδρομή έως εκεί είναι άκρως εντυπωσιακή.

    Δείτε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία στο βίντεο του Travel Inspiration:

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider