Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 17.6°C
    Clouds

    Pelion Esties: Το δικό σας εξοχικό στο Πήλιο

    ΠΗΛΙΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Pelion Esties: Το δικό σας εξοχικό στο Πήλιο

    Έξι πολυτελείς βίλες θα σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στο πανέμορφο Πήλιο

    Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου το Πήλιο είναι ένας παράδεισος για όσους αναζητούν ποιοτικές και χαλαρωτικές διακοπές που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Αν στα ταξίδια σας στο Πήλιο ψάχνετε μια εξοχική κατοικία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, που θα σας κάνει να νιώσετε «σαν στο σπίτι σας», τότε έχουμε για εσάς τις ιδανικές προτάσεις διαμονής.

    Οι Pelion Esties έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες. 'Εξι πετρόχτιστα διώροφα σπίτια μέσα σε παραδοσιακούς οικισμούς και ελαιώνες του Πηλίου επισκευάστηκαν, συντηρήθηκαν και μετατράπηκαν σε σύγχρονες, πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, έτοιμες να σας φιλοξενήσουν και να σας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

    travelgo.gr

    Απολαύστε τη μαγευτική θέα του Παγασητικού κόλπου, αφεθείτε στην άνεση και την ιδιωτικότητα που προσφέρει η κάθε μία από τις βίλες και μετατρέψτε τις διακοπές σας σε μια μοναδική εμπειρία.

    Villa Andromachi

    travelgo.gr

    Χτισμένη στην καρδιά ενός πηλιορείτικου ελαιώνα, στην τοποθεσία Δυο Ρέματα, η Villa Andromachi προσφέρει αξεπέραστη θέα στον Παγασητικό κόλπο αλλά και στον οικισμό της Άνω Γατζέας. Ο δρόμος που οδηγεί στη βίλα σας δίνει τη δυνατότητα να διασχίσετε τους ελαιώνες της περιοχής αλλά και να θαυμάσετε από κοντά τις γραμμές του Μουτζούρη, του ιστορικού τρένου του Πηλίου.

    travelgo.gr

    Η Villa Andromachi αποτελείται από δύο κτήρια και μπορεί να φιλοξενήσει 8 έως 10 άτομα. Το πρώτο και βασικό κτήριο εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται η κουζίνα, το σαλόνι καθώς και δύο υπνοδωμάτια, το κάθε ένα με ιδιωτικό μπάνιο. Στο ισόγειο βρίσκεται η σουίτα, με διπλό κρεβάτι, διθέσιο καναπέ και ιδιωτικό μπάνιο. Το δεύτερο κτήριο είναι μια αυτόνομη σουίτα με διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο και ανεξάρτητη κουζίνα. Εξωτερικά του κτηρίου υπάρχει επιπλωμένη βεράντα με τραπεζαρία και πισίνα με ξαπλώστρες.

    Villa Thalia

    travelgo.gr

    Μια παλιά αγροτική κατοικία στην Άνω Γατζέα ανακαινίστηκε με σκοπό να παρέχει στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της πέτρας και του ξύλου, η διακόσμηση είναι φίνα και λειτουργική με ζεστές πινελιές που δίνουν μια οικεία αίσθηση στον επισκέπτη.

    travelgo.gr

    Η Villa Thalia αποτελείται από δύο ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει 6 έως 8 άτομα. Το ισόγειο φιλοξενεί σε έναν ενιαίο χώρο το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Μια ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου βρίσκονται δυο υπνοδωμάτια, το κάθε ένα με ιδιωτικό μπάνιο. Η βεράντα είναι επιπλωμένη με τραπεζαρία και γύρω από την πισίνα υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλα.

    Villa Ioanna

    travelgo.gr

    Ένα πηλιορείτικο βοηθητικό οίκημα του 19ου αιώνα μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο και πολυτελές κατάλυμα για να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή στην Άνω Γατζέα Πηλίου. Ευρύχωρη, διακριτικά διακοσμημένη και πλήρως εξοπλισμένη, η Villa Ioanna δίνει την αίσθηση του «σπιτιού μακριά από το σπίτι».

    travelgo.gr

    Αυτή η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 4 άτομα. Στον πρώτο όροφο του κτηρίου βρίσκεται ο άνετος ενιαίος χώρος της τραπεζαρίας, της κουζίνας και του καθιστικού με το τζάκι. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και ένα μικρό WC. Από τον χώρο του καθιστικού υπάρχει άμεση πρόσβαση σε μεγάλη επιπλωμένη βεράντα. Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται το υπνοδωμάτιο που διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι και μπάνιο. Η κρεβατοκάμαρα έχει άμεση πρόσβαση στο χώρο της πισίνας, ο οποίος είναι ιδανικός για χαλάρωση.

    Villa Erifili

    travelgo.gr

    Η Villa Erifili είναι ένα διώροφο πέτρινο σπίτι που χτίστηκε στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στα τέλη του 19ου αιώνα. Με απόλυτο σεβασμό στον παραδοσιακό του χαρακτήρα, το σπίτι αυτό ανακαινίστηκε και αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη εξοχική κατοικία με πολλαπλές παροχές.

    travelgo.gr

    Η Villa Erifili εκτείνεται σε δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα. Η επίπλωση των χώρων συνδυάζει τη σύγχρονη ματιά του σχεδιασμού με τα παραδοσιακά στοιχεία του διατηρημένου εσωτερικού. Μια εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μεγάλο μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει παραδοσιακός ξυλόφουρνος σκεπαστός με πέργκολα και τραπεζαρία με ξύλινο τραπέζι. Γύρω από τη χτιστή μικρή πισίνα υπάρχουν ξαπλώστρες.

    Villa Evridiki

    travelgo.gr

    Η Villa Evridiki είναι μια διώροφη παραδοσιακή κατοικία στο γραφικό χωριό του Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Φτάνοντας στην Villa Evridiki μέσω του παραδοσιακού λιθόστρωτου μονοπατιού, θα αντικρίσετε την πανοραμική θέα σε όλο το χωριό αλλά και στον Παγασητικό κόλπο, που θα σας καθηλώσει.

    travelgo.gr

    Η Villa Evridiki αποτελείται από δύο ορόφους. Κάθε όροφος διαθέτει δική του είσοδο. Στο ισόγειο, το σαλόνι ενώνεται με την κυρίως τραπεζαρία, καθώς και με την κουζίνα. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται το μεγάλο μπάνιο. Το σαλόνι έχει απευθείας πρόσβαση στο χώρο της μεγάλης βεράντας και της μικρής πισίνας από όπου απολαμβάνει κανείς την υπέροχη πανοραμική θέα που απλώνεται μπροστά. Μια ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου βρίσκονται τα τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μπάνιο. Η Villa Evridiki μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα.

    Avgi by the Sea

    travelgo.gr

    Η Avgi by the sea βρίσκεται σε ένα από τα πιο γνωστά χωριά του Πηλίου, τα Καλά Νερά και ξεχωρίζει για την προνομιακή τοποθεσία της δίπλα στη θάλασσα. Οικογενειακή, απόλυτα λειτουργική και ανακαινισμένη με πολύ μεράκι, η κατοικία αυτή προσφέρει στους επισκέπτες τη φιλοξενία και την άνεση που επιθυμούν στις διακοπές τους.

    travelgo.gr

    Η Avgi by the sea βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτηρίου και είναι ιδανική για 4 έως 6 άτομα. Στους χώρους συμπεριλαμβάνονται δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι που μπορεί να λειτουργήσει σαν τρίτο μεμονωμένο υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, κουζίνα και δύο μπάνια. Στη βεράντα της εισόδου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή το βραδινό ποτό σας ατενίζοντας την υπέροχη θέα που χαρίζει ο Παγασητικός κόλπος. Στη μικρή και άνετη αυλή του ισογείου μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και να ξεκουραστείτε μετά από το κολύμπι στην πεντακάθαρη θάλασσα που απέχει ελάχιστα μόλις βήματα από την κατοικία.

    Υπηρεσίες για απαιτητικούς

    travelgo.gr

    Εκτός από την υπέροχη τοποθεσία και τις σύγχρονες ανέσεις τους (ιδιωτική πισίνα, Smart TV με δωρεάν πρόσβαση στο Netflix, parking, εξοπλισμός BBQ κ.ά.), οι Pelion Esties έχουν δώσει ιδαίτερη σημασία και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Οι ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες για τους επισκέπτες περιλαμβάνουν καλάθι με φρέσκα προϊόντα, θερμαινόμενη λειτουργία του τζακούζι, πλατό αλλαντικών, «τσίπουρο kit» με μεζέδες, καθώς και fitness kit για να συνεχίσετε τη γυμναστική σας από την άνεση της βίλας σας.

    Οι άνθρωποι των Pelion Esties θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε διάφορες συναρπαστικές δραστηριότητες (ποδηλασία, καταδύσεις, πεζοπορία, επισκέψεις σε οινοποιεία, εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος κ.ά.) και θα φροντίσουν τα πάντα ώστε η εμπειρία διαμονής στο Πήλιο να σας μείνει αξέχαστη.

    Πληροφορίες

    Καλά Νερά, Μαγνησία

    Τηλ. 24230 23147, 6980978900

    [email protected]

    www.pelion-villas.com

    Facebook

    Instagram

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery

    Villa Andromachi
    Villa Andromachi
    Villa Andromachi
    Villa Andromachi
    Villa Thalia
    Villa Thalia
    Villa Thalia
    Villa Thalia
    Villa Ioanna
    Villa Ioanna
    Villa Ioanna
    Villa Ioanna
    Villa Erifili
    Villa Erifili
    Villa Erifili
    Villa Erifili
    Villa Evridiki
    Villa Evridiki
    Villa Evridiki
    Villa Evridiki
    Avgi by the sea
    Avgi by the sea
    Avgi by the sea
    Avgi by the sea

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider