Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Πάργα
    Sat 26.7°C
    Clear

    Λύχνος: Μια καταπράσινη παραλία στην Πάργα για ατελείωτες βουτιές

    ΠΑΡΓΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Λύχνος: Μια καταπράσινη παραλία στην Πάργα για ατελείωτες βουτιές

    Η πυκνή βλάστηση σε συνδυασμό με τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά την κάνουν μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάργας.

    Δυνατό χαρτί της Πάργας είναι οι εντυπωσιακές παραλίες που συνδυάζουν τα καταγάλανα νερά με την πυκνή βλάστηση. Εκεί όπου η Ήπειρος συναντά το Ιόνιο, γύρω από μια πανέμορφη χρωματιστή πόλη, θα ανακαλύψετε αμμουδιές με εξωτικά νερά που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν σε νησί.

    Μία από τις παραλίες που ξεχωρίζουν στην περιοχή είναι ο Λύχνος, που βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, περίπου 4 χλμ. μακριά από την πόλη της Πάργας.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Το πράσινο του βουνού και οι ελαιώνες που την περιβάλλουν, σε συνδυασμό με τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά, την κάνουν μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάργας.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Η παραλία είναι μεγάλη (εκτείνεται περίπου σε ένα χιλιόμετρο) και αμμώδης (αλλά έχει και σημεία με χαλίκια). Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ταβέρνες, beach bars και θαλάσσια σπορ, ενώ γύρω από αυτή λειτουργούν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

    Είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο, αλλά και με βάρκα από την Πάργα. Αν θέλετε να χαλαρώσετε χωρίς πολυκοσμοσμία, προτιμήστε το αριστερό, μη οργανωμένο άκρο της παραλίας (πρόσβαση από την Αγία Κυριακή). Ο Λύχνος έχει και δύο μικρά θαλάσσια σπήλαια που αξίζει να ανακαλύψετε.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider