Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μέθανα
    Thu 22.5°C
    Clouds

    Cavo Petra: Το καταφύγιο χαλάρωσης των Μεθάνων

    ΜΕΘΑΝΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Cavo Petra: Το καταφύγιο χαλάρωσης των Μεθάνων

    Ζήστε τις διακοπές που σας αξίζουν σε έναν μοναδικό ξενώνα

    Σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση, θα βρείτε τη φημισμένη λουτρόπολη των Μεθάνων, ένα από τα παλαιότερα θέρετρα του Αργοσαρωνικού. Εκεί βρίσκεται το Cavo Petra, ένας ξεχωριστός ξενώνας για όσους αναζητούν όχι απλά έναν εναλλακτικό προορισμό αλλά μια προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία.

    Χτισμένος εξ ολοκλήρου από τοπική ηφαιστειακή πέτρα, προσφέρει στους επισκέπτες του άριστη θερμο-ηχομόνωση για μια άνετη και υγιεινή διαμονή κάθε εποχή του έτους.

    Το Cavo Petra αποτελείται από 4 πλήρως εξοπλισμένα μίνι διαμερίσματα και μια μεγάλη επιβλητική σουίτα για τους πιο απαιτητικούς. Μπροστά τους απλώνεται ένας άριστα διαμορφωμένος κήπος με απεριόριστη πανοραμική θέα 360 μοιρών στον Αργοσαρωνικό.

    travelgo image

    Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές, πλούσιες και ξεχασμένες γεύσεις από τοπικούς μικροπαραγωγούς. Εδώ η μέρα ξεκινάει με πιστοποιημένο βιολογικό και χορταστικό πρωϊνό και ολοκληρώνεται με ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού.

    Επιπλέον, στον ξενώνα θα βρείτε αγνά τοπικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε: φυτικά καλλυντικά, χειροποίητα σαπούνια, ελιές Μεθάνων ψημένες σε θαλασσινό νερό, γλυκό τραχανά, χειροποίητες μαρμελάδες κ.ά.

    travelgo image

    Αν αναζητάτε ένα γαλήνιο μέρος διακοπών, μακριά από την πολυκοσμία, που θα σας κάνει να εκτιμήσετε τις πραγματικές αξίες και ομορφιές της ζωής, τότε το Cavo Petra είναι η σωστή επιλογή. Εδώ θα απολαύσετε υπηρεσίες, προϊόντα και εξυπηρέτηση που κανένα τουριστικό πακέτο δεν μπορεί να σας προσφέρει.

    Οι άνθρωποι του ξενώνα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, θα μοιραστούν μαζί σας όλες τις μυστικές ομορφιές της περιοχής και θα σας εκμυστηρευτούν αρχαία ελληνικά μυστικά ευεξίας και ομορφιάς προκειμένου να βιώσετε μια αυθεντική εμπειρία χαλάρωσης.

    Γνωρίστε τα Μέθανα

    travelgo image

    Η ηφαιστειογενής χερσόνησος των Μεθάνων προσφέρεται για ποιοτικές και οικονομικές διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου. Αν σας αρέσει το περπάτημα στη φύση σε συνδυασμό με πανοραμική θεά στον Αργοσαρωνικο, τότε τα Μέθανα είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε.

    Γύρω από το Cavo Petra υπάρχουν υπέροχα μονοπάτια για πεζοπορία, ποδηλασία και συλλογή άγριων βοτάνων από την πλούσια χλωρίδα της περιοχής. Επίσης θα βρείτε ταβερνάκια, παραλίες με βότσαλο και ψιλή άμμο, καθώς και μώλο για να δέσετε το σκάφος σας.

    travelgo image

    Η πεζοπορική ανάβαση στο Ηφαίστειο των Μεθάνων είναι εκ των ων ουκ άνευ αν θέλετε να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες και να δοκιμάσετε τη φυσική σας αντοχή.

    Για χαλάρωση επισκεφθείτε τα Ιαματικά Λουτρά, που είναι γνωστά από την αρχαιότητα για την αποτελεσματική επίδραση τους στην ψυχή και στο σώμα.

    Επίσης, από τα Μέθανα μπορείτε να κάνετε μονοήμερες κρουαζιέρες στα πολύ κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού, το Αγκίστρι, την Αίγινα και τον Πόρο.

    Δείτε το βίντεο του Cavo Petra και βάλτε μια απόδραση στα Μέθανα στο πρόγραμμά σας!

    Πληροφορίες

    Άγιος Γεώργιος, Μέθανα

    Τηλ. 6937 438844 & 6937 438845

    http://www.cavopetra.gr

    Facebook

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider