Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Mon 15.6°C
    Clear

    Faos Villas: Αξέχαστη διαμονή στη Λευκάδα

    ΛΕΥΚΑΔΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Faos Villas: Αξέχαστη διαμονή στη Λευκάδα

    Χτισμένες σε μια μαγευτική τοποθεσία στη Λευκάδα, οι Faos Villas μπορούν να γίνουν ο δικός σας καλοκαιρινός παράδεισος στο Ιόνιο.

    Τόπος αναμφισβήτητης φυσικής ομορφιάς, με εντυπωσιακά τοπία και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, η Λευκάδα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

    Η εμπειρία διακοπών σε αυτό το προικισμένο νησί μπορεί να γίνει ακόμα πιο μοναδική με τη διαμονή σας σε μια εντυπωσιακή βίλα. Το συγκρότημα Faos Villas, με τρεις πολυτελείς βίλες, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που συνδυάζει το πράσινο της ελιάς με το μπλε της θάλασσας και τον minimal σχεδιασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

    Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε έναν οικογενειακό ελαιώνα στη Θέση Φάος, με θέα στον κόλπο της Ρούδας και το νησί Αρκούδι, σε απόσταση 27 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας και πολύ κοντά στα γραφικά Σύβοτα (6 χλμ.) και στην οργανωμένη παραλία του Μικρού Γιαλού (7 χλμ.).

    Χτισμένες από βασικά υλικά (πέτρα, ξύλο, γυαλί, χάλυβας και σκυρόδεμα), με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, οι τρεις βίλες του συγκροτήματος είναι εναρμονισμένες πλήρως στο φυσικό τοπίο. Πρόκειται για ανεξάρτητες ισόγειες κατοικίες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και μεγάλο περιβάλλοντα χώρο με εξωτερικό καθιστικό, lounge και ξαπλώστρες.

    Villa One

    travelgo.gr

    Η Villa One έχει minimal σχεδιασμό με προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτή η κατοικία των 100 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 επισκέπτες. Η βίλα περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι και μεγάλη τηλεόραση. Επειδή «Faos» σημαίνει «φως», υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα ώστε να διαχέεται παντού το φυσικό φως της ημέρας. Η βίλα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με συστήματα ύπνου Coco-Mat και δύο μπάνια.

    travelgo.gr

    Στον εξωτερικό χώρο κυριαρχεί η πισίνα με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες και την ιδιαίτερη θέα στη Ρούδα και το Αρκούδι. Η σκεπαστή εξωτερική τραπεζαρία αποτελεί σημείο συνάντησης για να απολαύσετε τα γεύματά σας στον χτιστό καναπέ με τα άνετα μαξιλάρια και τις αναπαυτικές καρέκλες.

    Villa Two

    travelgo.gr

    Η Villa Two δημιουργεί μία διαφορετική εμπειρία σε κάθε της χώρο με μοναδική διακόσμηση και επίπλωση. Η κατοικία είναι 100 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Η βίλα διαθέτει σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια με συστήματα ύπνου Coco-Mat και δύο μπάνια.

    travelgo.gr

    Οι εξωτερικοί χώροι αγκαλιάζουν την πισίνα υπερχείλισης (περίπου 45 τ.μ.), η οποία έχει θέα στον ελαιώνα και στον κόλπο της Ρούδας. Η πέργκολα καλύπτει την τεράστια εξωτερική τραπεζαρία η οποία είναι ιδανική για κοινωνικές συναθροίσεις.

    Villa Three

    travelgo.gr

    Η Villa Three είναι ένα κρυμμένο καταφύγιο μέσα σε ένα προνομιακό φυσικό περιβάλλον με ελαιόδεντρα και αρωματικά βότανα. Η κατοικία είναι 60 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 επισκέπτες. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετο καναπέ/κρεβάτι μπροστά στη μεγάλη Smart TV, ένα υπνοδωμάτιο με σύστημα ύπνου Coco-mat και ένα μπάνιο.

    travelgo.gr

    Στον εξωτερικό χώρο, η πισίνα υπερχείλισης (περίπου 30 τ.μ.), η στρογγυλή ξύλινη τραπεζαρία και ο μεγάλος κήπος δημιουργούν ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

    Πληροφορίες

    Θέση Φάος, Διασταύρωση Φτερνό-Λευκάδα, Επαρχιακός δρόμος Λευκάδας-Βασιλικής, Λευκάδα

    Τηλ. 6944149024, 6944168401

    [email protected]

    www.faosvillas.gr

    Facebook

    Instagram

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa One
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Two
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three
    Villa Three

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider