Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Kýthnos
    Fri 16.4°C
    Clear

    Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τετραήμερο στο Kozadinos Art Suites στην Κύθνο

    ΚΥΘΝΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τετραήμερο στο Kozadinos Art Suites στην Κύθνο

    Το Travel by Reader, σε συνεργασία με το Markos TV και το Kythnos TV, σας κάνουν δώρο ένα τετραήμερο ταξίδι στην Κύθνο, με διαμονή στο εκπληκτικό Kozadinos Art Suites.

    Θέλετε να αποδράσετε για λίγες μέρες σε ένα νησί των Κυκλάδων για μια έξτρα δόση διακοπών; Το Reader.gr σε συνεργασία με το Markos TV και το Kythnos TV σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα τετραήμερο στην Κύθνο και στο εκπληκτικό Kozadinos Art Suites. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέσω του Instagram του Reader για να απολαύσετε μια ξεχωριστή διαμονή και να δείτε από κοντά τις ατέλειωτες ομορφιές της Κύθνου, έχοντας παράλληλα εξασφαλισμένη τη δωρεάν μετακίνηση, αλλά και το φαγητό!

    Κύθνος: Το ξενοδοχείο Kozadinos Art Suites

    travelgo.gr

    Με κύρια χαρακτηριστικά την πέτρα, την ψάθα και το ξύλο, το Kozadinos Art Suites εκπληρώνει το όνειρο κάθε επισκέπτη που αναζητά έναν ξεχωριστό χώρο αναζωογόνησης και ηρεμίας, σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη χώρα της Κύθνου. Όλα τα αντικείμενα στο Kozadinos Art Suites έχουν την «υπογραφή» του ιδιοκτήτη Γιάννη Κοζαδίνου, ο οποίος είναι ξυλουργός και έχει φτιάξει τα πάντα με τα χέρια του. Δείτε το εκπληκτικό Kozadinos Art Suites στο www.kozadinosartsuites.gr

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reader.gr (@reader.gr)

    Πώς θα κερδίσετε ένα τετραήμερο στο Kozadinos Art Suites

    Ακολουθήστε τα βήματα, στο Instagram του Reader και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό:

    • Follow @reader & @markostv
    • Follow @kythnostv
    • Follow @kozadinosartsuites
    • Like στο post & tag 2 φίλους/φίλες

    Θα ταξιδέψετε με τη Zante Ferries και το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός», που αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά για Δυτικές Κυκλάδες (πληροφορίες στο zanteferries.gr). Στο πακέτο του δώρου παρέχεται και ένα γεύμα ανά ημέρα σε ένα από τα πιο γραφικά στέκια του νησιού, Το Στέκι του Ντέτζη (@tostekitountetzi__kythnos).

    Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Καλή επιτυχία!

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider