Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 17.6°C
    Drizzle

    Best Rate Calendar από το Alkyon Resort Hotel & Spa: Ένα μοναδικό πακέτο διαμονής

    ΚΟΡΙΝΘΙΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Best Rate Calendar από το Alkyon Resort Hotel & Spa: Ένα μοναδικό πακέτο διαμονής

    Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές διαμονής για την περίοδο 17 Ιανουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου 2020.

    Το πολυτελές συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας προσφέρει το πακέτο Best Rate Calendar δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους πελάτες κάνουν απ’ ευθείας ή online κράτηση σε Standard δίκλινα δωμάτια και Junior Suites να επωφεληθούν από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές διαμονής για την περίοδο 17 Ιανουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου 2020.

    To Best Rate Calendar περιλαμβάνει:

    • Διαμονή σε Standard δίκλινο δωμάτιο ή Junior Suite
    • Πλούσιο πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό στο Sky Bar Restaurant
    • Free Wi-Fi
    • Κάθε Σάββατο, live μουσική διασκέδαση
    • Δυνατότητα επιλογής πακέτου με ημιδιατροφή κάθε Παρασκευή και Σάββατο*

    Στο βραβευμένο Spa Center (από 17/1 έως 27/2):

    • Δωρεάν Χρήση Γυμναστηρίου και εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας
    • Δυνατότητα επιλογής του ‘Relax Massage 25min’ και του ‘Relax Massage 50min’ στην ειδική τιμή των €25 και €50 το άτομο αντίστοιχα.

    travelgo image

    ΤΙΜΗ πακέτου ανά διανυκτέρευση: Standard με €80, Junior Suite με €140

    *ΤΙΜΗ πακέτου ημιδιατροφής ανά διανυκτέρευση: Standard με €100, Junior Suite με €160

    Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις
    Τηλ. 2741052010
    https://www.alkyonhotel.gr

    Λίγα λόγια για το Alkyon Resort Hotel & Spa

    Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

    Με θέα στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive, και οι ευρύχωρες Junior σουίτες εφοδιασμένες με ενδοδαπέδια θέρμανση και καφετιέρα Nespresso, συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ, τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες εξασφαλίζουν μοναδική άνεση στις οικογένειες. Μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, εντυπωσιακά αίθρια, καθιστικά με τζάκια, εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι, μαγευτικές πισίνες, εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα για κάθε γούστο, πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό Κορινθίας και προσιτές προσφορές, μετατρέπουν το Alkyon σε ένα μικρό παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.

    travelgo image

    Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης και αναζωογόνησης. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 4 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

    travelgo image

    Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι πέντε κομψές συνεδριακές αίθουσες, συνολικού εμβαδού 1.145 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή σύσκεψη 10 ατόμων έως μια εκδήλωση 1.100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

    travelgo image

    Η προνομιακή θέση του Alkyon Hotel, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα σε αξιόλογους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider