Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Κάρυστος
    Sat 10.5°C
    Clouds

    Karystos Muse, το ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης στη νότια Εύβοια

    ΚΑΡΥΣΤΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Karystos Muse, το ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης στη νότια Εύβοια

    Στη γραφική και φιλόξενη Κάρυστο της Εύβοιας, μόλις μια ώρα από την Αθήνα, οι εξοχικές κατοικίες Karystos Muse θα γίνουν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Ανακαλύψτε τα πέντε ανεξάρτητα διαμερίσματα που αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια ή παρέες φίλων που επιθυμούν να κάνουν ήσυχες διακοπές κοντά στη θάλασσα.

    Σε μια καταπράσινη τοποθεσία μόλις 100 μέτρα από τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καρύστου στη νότια Εύβοια, το σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών Karystos Muse προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση, ηρεμία και χαλάρωση.

    Διακοπές στην Κάρυστο

    Ιδανική για διακοπές δίπλα στην Αθήνα, η Κάρυστος είναι μια φιλόξενη παραθαλάσσια κωμόπολη στο νοτιότερο άκρο της Εύβοιας, που προσφέρει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό βουνού και θάλασσας χωρίς την υπερβολική τουριστική κίνηση.

    Κάρυστος

    Η γοητευτική κωμόπολη φημίζεται για τη ρυμοτομία της, αφού χτίστηκε βάσει σχεδίου του Βαυαρού μηχανικού Μίρμπαχ, κατόπιν παραγγελίας του βασιλιά Όθωνα. Μνημεία που μαρτυρούν την πλούσια ιστορία της περιοχής, μια υπέροχη φύση που προσφέρεται για συναρπαστικές δραστηριότητες και μια πλούσια ακτογραμμή που σχηματίζει αναρίθμητους κόλπους, κολπίσκους και παραλίες, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες διακοπές.

    Η Κάρυστος είναι ένα από τα λιμάνια της Εύβοιας, το οποίο προσεγγίζεις από Ραφήνα μέσω Μαρμαρίου με το φέρι. Σε μία ώρα από Αθήνα βρίσκεστε στο Μαρμάρι και από εκεί η Κάρυστος απέχει δέκα λεπτά με αυτοκίνητο. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτάσετε οδικώς από Χαλκίδα σε περίπου 2 ώρες.

    Άνετη διαμονή σαν στο σπίτι σας

    Karystos Muse

    Σε αυτόν τον προικισμένο από τη φύση και την ιστορία τόπο, οι κατοικίες Karystos Muse αποτελούν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας, προσφέροντας παράλληλα σύγχρονες ανέσεις που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε ανεξάρτητες κατοικίες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα.

    Φωτεινές παστέλ αποχρώσεις, κομψή απλότητα, άπλετο φυσικό φως και απεριόριστη θέα κυριαρχούν στους χώρους, δημιουργώντας μια χαλαρωτική, ευχάριστη ατμόσφαιρα που αντανακλά τη διάθεση των διακοπών. Οι μεγάλες βεράντες προσφέρουν απεριόριστη θέα στον κήπο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην ηρεμία της υπαίθρου, πάνω στο κύμα.

    Clio Karystos muse

    Η Κλειώ είναι μια ισόγεια κατοικία που μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα και είναι ιδανική για οικογένειες. Με όνομα εμπνευσμένο από τη μούσα της Ιστορίας, αυτό το άνετο και σύγχρονο διαμέρισμα 48 τ.μ. διαθέτει ενιαίο καθιστικό με καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντους.

    Εμπνευσμένη από τη μούσα του ουράνιου θόλου, η Ουρανία είναι μια μεζονέτα 92 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτει ενιαίο καθιστικό με καναπέ και τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, 2 υπνοδωμάτια (ένα με διπλό κρεβάτι και ένα με δυο μονά) και δυο μπάνια, ένα με μπανιέρα και ένα με ντους. Το υπνοδωμάτιο με τα δυο κρεβάτια βρίσκεται στο επάνω επίπεδο της κατοικίας, άνετο και όμορφα επιπλωμένο. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν και πλυντήριο ρούχων, ώστε ακόμη και οικογένειες με μικρά παιδιά να μπορούν να απολαύσουν διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας χωρίς άγχος.

    Ourania appartement Kalystos muse

    Εμπνευσμένη από την πρώτη των μουσών, προστάτιδα της Επικής ποίησης, η Καλλιόπη είναι μια ιδιαίτερα ευρύχωρη κατοικία 98 τ.μ. με ενιαίο καθιστικό με μεγάλο γωνιακό καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, τρία δίκλινα υπνοδωμάτια (δύο με διπλό κρεβάτι, ένα με 2 μονά) και τρία μπάνια με ντους. Η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα και αποτελεί ιδανική επιλογή για μεγάλη οικογένεια, ζευγάρια ή παρέες φίλων.

    Καλλιόπη εσωτερικός χώρος Kalystos muse

    Η Ερατώ, εμπνευσμένη από τη μούσα της Ερωτικής ποίησης, αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια και ρομαντικές αποδράσεις. Πρόκειται για μια άνετη, σύγχρονη κατοικία 36 τ.μ. για δύο άτομα, με ενιαίο καθιστικό με καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντους. Η όμορφη βεράντα με θέα στον κήπο και τη θάλασσα στο πλάι, βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο στον κήπο, προσφέροντας απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα.

    Εμπνευσμένη από τη προστάτιδα της κωμωδίας και της ειδυλλιακής ποίησης, η Θάλεια είναι μια καλαίσθητα διακοσμημένη, ευρύχωρη κατοικία 57 τ.μ., με μεγάλο ενιαίο σαλόνι με τριθέσιο καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντουζιέρα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένεια με ένα παιδί.

    Όλες οι κατοικίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, δωρεάν WiFi, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πιστολάκι και είδη προσωπικής περιποίησης.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάθε κατοικία διαθέτει τη δική της ανεξάρτητη, ιδιωτική είσοδο ενώ μοιράζονται τον κήπο με την κοινόχρηστη στεγασμένη ψησταριά για αξέχαστα γεύματα με θαλασσινή αύρα.

    Karystos Muse

    Ο καταπράσινος διαμορφωμένος κήπος του Karystos Muse αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τις ξεχωριστές σας ιδιωτικές στιγμές, γάμους και βαφτίσεις με προϋπόθεση την κράτηση και των πέντε διαμερισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 18 άτομα συνολικά.

    Ανακαλύψτε την περιοχή με ορμητήριο το Karystos Muse

    travelgo image

    Οι κατοικίες Karystos Muse θα σας φιλοξενήσουν με το καλύτερο τρόπο, δίνοντάς σας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Εύβοιας.

    Το Karystos Muse βρίσκεται μόλις 2,5 χλμ από την Κάρυστο, απόσταση μερικών λεπτών με το αυτοκίνητο αλλά και μια ευχάριστη διαδρομή με τα πόδια. Ανακαλύψτε την πόλη της Καρύστου με έναν απολαυστικό πολιτιστικό περίπατο στα φαρδιά σοκάκια ανάμεσα σε όμορφα νεοκλασικά κτήρια, αλλά και με μια ιστορική βόλτα στο Μπούρτζι, έναν εντυπωσιακό ενετικό πύργο του 13ου αιώνα. Το βραδάκι, απολαύστε τη δροσιά στο λιμανάκι της Καρύστου, δοκιμάστε φημισμένο ντόπιο ψάρι και ποτό στον παραλιακό δρόμο με τα εστιατόρια και τα καφέ.

    Επισκεφθείτε το επιβλητικό Castello Rosso, το πιο σημαντικό αρχαίο μνημείο της Εύβοιας. Το κάστρο βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ. από την Κάρυστο, ανάμεσα στα χωριά Γραβιάς και Μύλοι, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με πευκοδάση, φυσικές πηγές και τρεχούμενα νερά.

    Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα μυστηριώδη Δρακόσπιτα- μια ομάδα 23 εντυπωσιακά μεγάλων μεγαλιθικών σπιτιών, κατασκευασμένα με τεράστιους λίθους ο ένας πάνω στον άλλο. Το πιο διάσημο και καλοδιατηρημένο δρακόσπιτο βρίσκεται στο όρος Όχη, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με μαγευτική θέα.

    Οι λάτρεις της πεζοπορίας και της περιπέτειας θα βρουν τον παράδεισο τους στο κατάφυτο όρος Όχη. Στη βορειοανατολική πλευρά του βουνού σάς περιμένει μια από τις πιο μαγευτικές πεζοπορικές διαδρομές στην Ελλάδα, το περίφημο φαράγγι του Δημοσάρη.

    Όσοι επισκεφθούν την Κάρυστο τους καλοκαιρινούς μήνες θα ανακαλύψουν πολλές όμορφες παραλίες που καλύπτουν κάθε γούστο. Σε κοντινή απόσταση από το Karystos Muse σας περιμένουν οι παραλίες Κάβος, Ποτάμι, Γιαννίτσι και Αγία Παρασκευή.

    Μην παραλείψετε να ζητήσετε από τους ανθρώπους του Karystos Muse να οργανώσουν για εσάς μια εκδρομή με σκάφος στις παραλίες της Καρύστου, για να τις εξερευνήσετε μια προς μια και να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider