Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Πάτρα
    Wed 24.6°C
    Clear

    Πάτρα: 8 μαγαζιά για φαγητό, γλυκό και ποτό

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Πάτρα: 8 μαγαζιά για φαγητό, γλυκό και ποτό

    Οκτώ μαγαζιά της Πάτρας για να βάλετε στη λίστα σας, σε περίπτωση που βρεθείτε στην πόλη για το διάσημο καρναβάλι της.

    Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι και μιας και η Πάτρα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τις επόμενες ημέρες, είπαμε κι εμείς με τη σειρά μας να προτείνουμε κάποια δικά μας αγαπημένα spots, σε περίπτωση που βρεθείτε στην πόλη για το τριήμερο. Από πρωινό μέχρι φαγητό και ποτό, πάμε να δούμε 8 μαγαζιά της Πάτρας που αξίζει να βάλετε στη λίστα σας.

    Prego

    Με μαξιμαλιστική διάθεση και λατινοαμερικάνικα vibes, το Prego είναι ένα spot, που δεν θα θέλατε να χάσετε, αν βρεθείτε στην Πάτρα κατά το φετινό καρναβάλι. Ενώ λειτουργεί σαν all day μαγαζί, εμείς το προτείνουμε, κυρίως, για φαγητό και cocktails, αφού η κουζίνα του έχει μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα, που έχουμε δοκιμάσει στην Πάτρα (αλλά και γενικά), ενώ τα cocktails του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο μενού θα βρείτε και αρκετές vegan και vegeterian επιλογές, όπως τα Vegan Ravioli, τα οποία ήταν, κυριολεκτικά, πεντανόστιμα. Τώρα, αν είστε πιο πολύ του κρέατος, προτείνουμε να δοκιμάσετε σίγουρα το Κοτόπουλο Μετσοβόνε -από τα καλύτερα πιάτα με κοτόπουλο που έχουμε δοκιμάσει.

    Madlin Bakery

    Κάτι ανάμεσα σε φούρνο και brunchάδικο, το Madlin δίνει το δικό του vibe στο κομμάτι του φαγητού και του brunch της Πάτρας. Ενδιαφέρουσες γλυκές, αλλά και αλμυρές προτάσεις, παιχνιδιάρικο mood και μία εσωτερική αυλή, με δικό της στυλ, συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα spots της πόλης.

    Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider