Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Σέριφος
    Fri 13.8°C
    Clouds

    Lepi Lepi: Εκλεκτή ψαροφαγία στη Σέριφο

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Lepi Lepi: Εκλεκτή ψαροφαγία στη Σέριφο

    Φρέσκο ψάρι και θαλασσινά σε ένα κυκλαδίτικο σκηνικό δίπλα στο κύμα.

    Η ποιότητα, η γεύση και η αρμονία με το περιβάλλον είναι τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του Lepi Lepi, που θα συναντήσετε σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω στο κύμα στο Λιβάδι της Σερίφου. Αν αναζητάτε νόστιμο και ποιοτικό φαγητό σε ένα ευχάριστο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

    travelgo.gr

    Το Lepi Lepi λειτουργεί από το 2019 και σερβίρει κυρίως φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Το μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κωνσταντίνος Λουράκης, παρουσιάζει μια πιο μοντέρνα, αλλά ταυτόχρονα οικεία εκδοχή ψαροφαγίας.

    travelgo.gr

    Καθημερινά στο Lepi Lepi θα βρείτε μια ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τα οποία πωλούνται με το κιλό - από μπαρμπουνάκια, κουτσομούρες, σαργούς, τσιπούρες και λαβράκια μέχρι καραβίδες, γυαλιστερές και κυδώνια.

    Το προσωπικό του εστιατορίου θα σας τα παρουσιάσει και θα σας προτείνει διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να σερβιριστούν.

    Lepi Lepi
    Lepi Lepi

    Επίσης, στο μενού θα βρείτε μαγειρευτά με βάση το ψάρι, pasta με θαλασσινά και μεζέδες που είναι ταυτισμένοι με το ελληνικό καλοκαίρι. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε λουκουμάδες γλώσσας με ελαφριά σκορδαλιά, καλαμάρια γεμιστά με κινόα, φρέσκα μυρωδικά και τυρί, σπαγγέτι ή ριζότο θαλασσινών, μυλοκόπι στο πήλινο με ρεβυθάδα και λαβράκι με βλίτα, αμπελοφάσουλα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.

    Τα πιάτα είναι πρωτότυπα, προσεγμένα και πάνω από όλα νόστιμα, φτιαγμένα με ελληνικά και μεσογειακά προϊόντα.

    Lepi Lepi
    Lepi Lepi

    Το Lepi Lepi θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις χάρη στην τοποθεσία του και τις ποιοτικές γεύσεις του. Είναι μια στάση που σίγουρα αξίζει να κάνετε αν βρεθείτε αυτό το καλοκαίρι στη Σέριφο.

    Πληροφορίες

    Λιβάδι, Σέριφος

    Τηλ. 22810 51150

    [email protected]

    www.lepilepi.gr

    Facebook

    Instagram

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider