Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 29.3°C
    Clear

    Αίγυπτος: Διακοπές αλά Ιντιάνα Τζόουνς αναζητώντας τον χαμένο τάφο της Κλεοπάτρας

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αίγυπτος: Διακοπές αλά Ιντιάνα Τζόουνς αναζητώντας τον χαμένο τάφο της Κλεοπάτρας

    Την ευκαιρία να κάνουν διακοπές βοηθώντας στην ανασκαφή για τον τάφο της Κλεοπάτρας, δίνει φέτος στους ταξιδιώτες η εταιρεία Luminaire. Το εξαήμερο ταξίδι κοστίζει 21.700 δολάρια ανά άτομο και περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και ιδιωτικές περιηγήσεις.

    Για εκείνους που έχουν βαρεθεί τα στερεότυπα στις διακοπές τους, μια νεοσύστατη εταιρεία τουρισμού έρχεται να προτείνει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο για να ξοδέψετε τις μέρες της καλοκαιρινής σας άδειας. Η Luminaire δίνει στους λάτρεις της ιστορίας την ευκαιρία να ζήσουν σαν Ιντιάνα Τζόουνς (στην πολυτελή του εκδοχή), αναζητώντας τον τελευταίο τόπο ανάπαυσης της πιο διάσημης βασίλισσας της αρχαίας Αιγύπτου: της Κλεοπάτρας.

    Η ταξιδιωτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιήθηκε μόλις πέρυσι, αποκάλυψε μια νέα εμπειρία που θα δώσει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να βοηθήσουν στην ανασκαφή για τον τάφο της Κλεοπάτρας, ο οποίος δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης παράπλευρες ενημερωτικές αποστολές και διαμονές σε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider