Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 28.8°C
    Clear

    Πώς το Amalfi μετατράπηκε σε ένα πραγματικό House of Friends

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Νατάσσα Σχοινά
    Πώς το Amalfi μετατράπηκε σε ένα πραγματικό House of Friends

    Η ακτή του Amalfi είναι ένας πραγματικός παράδεισος για κάθε ταξιδιώτη που εκτιμά την ποιότητα και την πολυτέλεια. Από τη στιγμή που θα φτάσεις στο νησί, μπορείς πολύ εύκολα να το αντιληφθείς, αφού πολυτελή γιοτ γεμίζουν τα αζούρ νερά της θάλασσας, έτοιμα να σε παρασύρουν στις πιο εκλεπτυσμένες και διασκεδαστικές διακοπές. Κομψές μπουτίκ στολίζουν τους δρόμους, προσφέροντάς σου απλόχερα κάθε λόγο να επιδοθείς στο κατάλληλο shopping, ενώ πολυτελή θέρετρα φροντίζουν για την αναζωογόνησή σου, δίνοντας έμφαση σε αρωματικά λουτρά και εξειδικευμένες θεραπείες που θα θυμάσαι για χρόνια.

    Και τι να πει κανείς για τη γαστρονομία; Αυτή έχει τιμητική θέση στην ακτή του Amalfi, καθώς εστιατόρια υψηλής κουζίνας, κάποια βραβευμένα με Michelin, προτείνουν στους επισκέπτες παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις αλλά με ένα καινοτόμο γαστρονομικό twist αναβάθμισης.

    Αναμενόμενα, ο luxurious, cool χαρακτήρας του Amalfi έγινε ένα από τα experience destinations που πρόσθεσε στο πρόγραμμά της η αγαπημένη super-premium τεκίλα Casamigos για το “House of Friends” της, που πάντα διαλέγει τα πιο hot σημεία του πλανήτη με προσωπικότητες από το διεθνές jet-set για να τους προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, φτιαγμένες για φίλους.

    travelgo.gr

    Άλλωστε, η ίδια η Casamigos, που παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες από 100% Μπλε Αγαύη, είναι εμπνευσμένη με την έννοια της φιλίας στα θεμέλιά της. Μεγάλοι εμπνευστές της είναι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός George Clooney και οι φίλοι του, Rande Gerber και Michael Meldman, οι οποίοι μένουν σε διπλανά σπίτια στο Μεξικό. Ξεκινώντας από εκείνους, η αγάπη για την Casamigos έχει φτάσει σε αρκετές διασημότητες και γνωστούς ηθοποιούς σε όλον τον κόσμο.

    Έτσι, η ελληνική παρέα του “House of Friends”, αφού πρώτα απόλαυσε ένα exclusive party στο Krabo Beach Bar Restaurant στον υπέροχο κολπίσκο της Βουλιαγμένης με εκλεκτό φαγητό και την εκλεπτυσμένη γεύση της τεκίλας Casamigos, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο μαγευτικό Amalfi για τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι καλεσμένοι έζησαν μία συναρπαστική εμπειρία, γεμάτη με όλα όσα χρειάζεται ένα ταξίδι για να είναι πραγματικά αξέχαστο.

    travelgo.gr

    Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά την απαράμιλλη ομορφιά της κυματιστής ακτογραμμής και τις γραφικές πόλεις και τα χωριά που σκαρφαλώνουν στους βράχους, κάθε ένα από αυτά αποπνέοντας μία διαχρονική γοητεία. Έκαναν ονειρικές βαρκάδες, ατενίζοντας το συναρπαστικό πανόραμα και τους κατάφυτους λόφους, την ώρα που η αύρα της θάλασσας τούς «αγκάλιαζε» με το άρωμα του αλατιού.

    travelgo.gr

    Καθώς στο Amalfi οι εμπειρίες δε σταματούν, η παρέα συμμετείχε σε μαθήματα κεραμικής, σε κατασκευή σανδαλιών καθώς και σε pizza masterclass, γιατί ο συνδυασμός της πίτσας με την τεκίλα είναι ένα πραγματικό όνειρο! Και αν δε δοκιμάσει κάποιος πίτσα στο Amalfi, τότε πού; Η γαστρονομική σκηνή του Amalfi είναι ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων που απογειώνει την ιταλική κουζίνα.

    travelgo.gr

    Φυσικά, από το ταξίδι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα πάρτι με θετικά vibes. Γιατί ένα πάρτι στο Amalfi είναι μια γιορτή που δε μοιάζει με καμία άλλη. Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, η ακτή μεταμορφώνεται σε μια εκθαμβωτική σκηνή για γλέντι και διασκέδαση, καλώντας ντόπιους και επισκέπτες να συναντηθούν και να χορέψουν κάτω από τα αστέρια. Να έρθουν κοντά και να μοιραστούν ιστορίες όπως κάνουν οι πραγματικοί φίλοι. Κανένα πάρτι, όμως, δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την τεκίλα Casamigos και το hero serve της, Casa Paloma, δηλαδή το cocktail με βάση την Casamigos Blanco τεκίλα. Στην αγαπημένη τεκίλα προστίθεται φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ, σιρόπι αγαύης και γκρέιπφρουτ soda, σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι και ολοκληρώνεται με φινίρισμα της Casamigos Blanco Tequila με την προσθήκη ανθού αλατιού. Καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική της γεύση παίζει το το πλούσιο κόκκινο αργιλώδες έδαφος και το ψυχρό κλίμα των υψιπέδων του Jalisco στο Μεξικό στο οποίο καλλιεργείται μεγαλώνοντας για τουλάχιστον επτά χρόνια.

    travelgo.gr

    Το Amalfi είναι σαν να φτιάχτηκε για κάθε παρέα που αναζητά κάτι πιο «ψαγμένο» και μακριά από τα τετριμμένα. Είναι το σημείο που αποτελεί κόμβο εμπειριών, είτε αυτές σχετίζονται με την ιστορία είτε με τη σύγχρονη καλοπέραση και τα θετικά vibes μεταξύ φίλων. Σαν ένα σπίτι που υποδέχεται φίλους φροντίζοντας αυτοί να περάσουν τις ωραιότερες διακοπές της ζωής τους, την ώρα που ατενίζουν τον κόλπο του Salerno με μία Casa Paloma στο χέρι.

    Τι χρειάζεται, λοιπόν, κάποιος για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής; Φίλους, έναν hot προορισμό, όπως αυτός του Amalfi, και την super-premium τεκίλα Casamigos που ξέρει ακριβώς πώς να κάνει κάθε παρέα να περνάει καλά. Διότι είναι φτιαγμένη από φίλους για φίλους!

    travelgo.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider