Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 25.1°C
    Clouds

    Αλβανική Ριβιέρα: Ένα από τα πιο αδίκως υποτιμημένα μέρη της Ευρώπης

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης
    Αλβανική Ριβιέρα: Ένα από τα πιο αδίκως υποτιμημένα μέρη της Ευρώπης

    Πεντακάθαρες παραλίες, χλιδάτα ξενοδοχεία, αλλά και οικονομικές τιμές. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η παραθαλάσσια περιοχή της Αλβανίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «διαμάντια» της Ευρώπης.

    Τα ελληνικά νησιά έχουν και φέτος την τιμητική τους. Μπορεί οι τιμές να έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη, ωστόσο δύσκολα οι Έλληνες μπορούν να περάσουν το καλοκαίρι τους χωρίς ήλιο, θάλασσα και μεζέδες δίπλα στο κύμα. Μόνο που εκτός από τα κυκλαδίτικα νησιά ή τις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου ή της Ηπείρου, αντίστοιχο σκηνικό θα συναντήσουν και στη γειτονική Αλβανία.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η αλβανική ριβιέρα θεωρείται σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό ταξιδιωτικού περιεχομένου, Time Out, ως ένα από τα πιο αδίκως υποτιμημένα μέρη της Ευρώπης. Όπως αναφέρεται μέσα στο άρθρο τους, οι αλβανικές παραθαλάσσιες πόλεις όπως το Δυρράχιο, οι Άγιοι Σαράντα και ο Αυλώνας προσφέρουν στους επισκέπτες του ό,τι ακριβώς ψάχνουν για ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Καλό φαγητό, χαλάρωση, κρυστάλλινα νερά και προσιτές τιμές.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider