Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 20.1°C
    Clouds

    Φινλανδία: Προσφέρει δωρεάν ταξίδια για να μας μάθει τι είναι η ευτυχία

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Φινλανδία: Προσφέρει δωρεάν ταξίδια για να μας μάθει τι είναι η ευτυχία

    Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι μέχρι τη Φινλανδία με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο προσφέρει δωρεάν ταξίδια σε 10 τυχερούς για να τους μάθει τι είναι η ευτυχία

    Κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία, η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας (World Happiness Report), μια ετήσια μελέτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν οι πολίτες από την ποιότητα ζωής τους. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Φινλανδία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας και ανακηρύχθηκε «η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου».

    Η παγωμένη χώρα του ευρωπαϊκού Βορρά φαίνεται πως έχει το «μυστικό της ευτυχίας». Μάλιστα, φέτος είναι έτοιμη να το μοιραστεί προσφέροντας «σεμινάρια ευτυχίας» σε 10 τυχερούς, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, μέσω του Visit Finland.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Το «Masterclass Ευτυχίας» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου στο Kuru Resort, ένα ησυχαστήριο στο Lake District της Φινλανδίας. Το Visit Finland θα καλύψει όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, τα οποία περιλαμβάνουν ιδιωτικό δωμάτιο και πρόσβαση σε ιδιωτική σάουνα και σπα, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Visit Finland. Η πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει και δέχεται αιτήσεις έως τις 2 Απριλίου.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Το ταξίδι περιλαμβάνει συνεδρίες με ειδικούς coaches που θα καθοδηγήσουν τους 10 τυχερούς προς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που προάγει την ευτυχία με τον φινλανδικό τρόπο. Το coaching θα καλύψει τέσσερα βασικά θέματα: φύση και τρόπος ζωής, υγεία και ισορροπία, σχεδιασμός και καθημερινότητα, διατροφή και ευεξία.

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    «Συχνά ρωτούν τους Φινλανδούς “πώς είσαι τόσο χαρούμενος;” Πιστεύουμε ότι η ευτυχία πηγάζει από τη στενή σχέση με τη φύση και τον προσγειωμένο τρόπο ζωής μας», δήλωσε η Heli Jimenez, επικεφαλής του International Marketing στο Business Finland. «Η Φινλανδία προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες στη φύση. Τα αναζωογονητικά δάση, οι γοητευτικές λίμνες και τα τοπία του αρχιπελάγους μας, είναι όλα τέλεια μέρη για να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας ευτυχία», πρόσθεσε.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider