Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 29.6°C
    Clear

    Ρώμη πιο φτηνή απ' τον Πλαταμώνα!

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ρώμη πιο φτηνή απ' τον Πλαταμώνα!

    Κι όμως, δεν είναι ψέμα! Βέβαια, για να πετύχεις το συνδυασμό ΚΑΙ φθηνού αεροπορικού ΚΑΙ φθηνού ξενοδοχείου, θέλει κόπο. Θέλει ψάξιμο, υπομονή. Ή τρόπο...

    Πλέον, κοστίζει φθηνότερα ένα τριήμερο στη Ρώμη, μαζί με τ' αεροπορικά (παρόλο που έχουν ακριβύνει..) παρά να νοικιάσεις δωμάτιο στον Πλαταμώνα! Αν, δε, η σύγκριση γίνει με κάποιο Κυκλαδονήσι, τότε... κλάμα!

    Αυτός είναι κι ο λόγος που οι περισσότεροι Έλληνες που ξέρουν το πως, επιλέγουν ολιγοήμερες διακοπές σε ευρωπαϊκές πόλεις, παρά κάποιο νησί. Κάνοντας μια απλή σύγκριση τιμών για ένα πενθήμερο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων μέσα στον Αυγουστο σε ευρωπαϊκές πόλεις, μέσα από το www.18-24.gr, έχουμε:

    Ρώμη από 322€. Νάπολη από 313€, Βερολίνο από 310€, ενώ αντίστοιχα για τα νησιά θα βρούμε Πάρο από 327€, Νάξο από 296€, και Ίο από 311€.

    Αν ψάξουμε αντίστοιχα πιο μακρινές ημερομηνίες, θα δούμε πως οι τιμές για το ίδιο πακέτο διαμορφώνονται στα 150€ για τη Ρώμη, 149€ για Νάπολη και 234€ για Βερολίνο!

    Ρώμη πιο φτηνή απ' τον Πλαταμώνα!

    Παρά την αύξηση των αεροπορικών ναύλων, οι προσφορές των low cost αεροπορικών εταιρειών σε συνδυασμό με τις early booking προσφορές των ξενοδοχείων στην Ευρώπη, δημιουργούν ευκαιρίες διακοπών σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

    Βέβαια, για να πετύχεις το συνδυασμό ΚΑΙ φθηνού αεροπορικού ΚΑΙ φθηνού ξενοδοχείου, θέλει κόπο. Θέλει ψάξιμο, υπομονή. Ή τρόπο...

    Μέσα από το www.18-24.gr θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές για κάθε προορισμό, για το συνδυασμό των υπηρεσιών, δηλαδή για ολοκληρωμένο πακέτο που θα περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή!

    Ορίζεις εσύ τον αριθμό διανυκτερεύσεων, φυσικά τον προορισμό κι από που θέλεις να ξεκινήσεις, και το σύστημα σου υπολογίζει για κάθε ημερομηνία τη χαμηλότερη τιμή.

    Παρόλο που είμαστε παραθαλάσσια χώρα, με άπειρα νησιά, οι περισσότεροι πλέον προτιμούν να κάνουν τρία με τέσσερα city break στην Ευρώπη μέσα στο χρόνο, παρά μια εβδομάδα διακοπές σε ένα ακριβό νησιωτικό προορισμό.
    Και παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, έχουν ήδη κάποιοι καλά μελετημένοι να κλείνουν από τώρα για τα Χριστούγεννα.

    Και γιατί να μην το κάνεις όταν μπορείς να πας Δεκέμβριο στη Βιέννη με λιγότερα από 200€!

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider