Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 16.1°C
    Clear

    Airbnb: 6 από τα πιο περίεργα σπίτια που υπάρχουν εκεί έξω

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Airbnb: 6 από τα πιο περίεργα σπίτια που υπάρχουν εκεί έξω

    Από ένα εξοχικό σε σχήμα μπότας στη Νέα Ζηλανδία μέχρι ένα μικρό αεροπλάνο προσγειωμένο στη γαλλική εξοχή, αυτά είναι μερικά από τα πιο περίεργα σπίτια που μπορείτε να νοικιάσετε σε όλο τον κόσμο μέσω Airbnb

    Κάθε προορισμός είναι ξεχωριστός από μόνος του, όμως μερικοί επιλέγουν να κάνουν το ταξίδι τους ακόμα πιο ξεχωριστό επιλέγοντας τα πιο παράξενα και πρωτότυπα Airbnb για να μείνουν. Υπάρχουν πολύ ιδιαίτερες επιλογές διαμονής σε όλο τον κόσμο που ξεφεύγουν κατά πολύ από τις συνηθισμένες.

    Διαβάστε ακόμηΟι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί της Airbnb για το 2021

    Πώς θα σας φαινόταν αν περνούσατε τις διακοπές σας σε ένα σπίτι στην έρημο που μοιάζει με UFO ή σε ένα παλιό βαγόνι τρένου στην εξοχή; Τα παρακάτω περίεργα καταλύματα που ενοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας Airbnb, κερδίζουν τους ταξιδιώτες με το πρωτότυπο design τους και υπόσχονται ιδιαίτερες εμπειρίες διαμονής. Εσείς σε ποιο θα μένατε;

    Ένα πανδοχείο σε σχήμα σκύλου, ΗΠΑ

    travelgo.gr
    Το Dog Bark Park Inn είναι ίσως το πιο εκκεντρικό pet friendly κατάλυμα (Πηγή: Airbnb)

    Κρυμμένο στα ειδυλλιακά λιβάδια του Cottonwood, στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, ένα ασυνήθιστο ξύλινο πανδοχείο, ύψους 9 μέτρων, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στους λάτρεις των σκύλων. Το Dog Bark Park Inn B&B έχει το σχήμα ενός σκύλου beagle και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, εσωτερικά είναι διακοσμημένο με οτιδήποτε σχετικό με τους σκύλους (από μαξιλάρια και παιχνίδια μέχρι ξύλινα σκαλιστά σκυλιά που φτιάχνουν οι ιδιοκτήτες). Η διαμονή σε αυτό το σκυλόσπιτο είναι πραγματικά μοναδική και άνετη, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του. Η διανυκτέρευση κοστίζει περίπου 130 δολάρια.

    Ένα εξοχικό σε σχήμα μπότας, Νέα Ζηλανδία

    travelgo.gr
    Ένα σπίτι σε σχήμα μπότας σας περιμένει για διακοπές στη Νέα Ζηλανδία (Πηγή: Airbnb)

    Ένα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Ο Στηβ και η Τζούντι Βαν Ντεν Ύσελ-Ρίτσαρντς έχτισαν στην κυριολεξία με τα χέρια τους αυτό το εξοχικό σε σχήμα μπότας. Το The Boot είναι ένας μικρός ξενώνας που βρίσκεται στο Tasman της Νέας Ζηλανδίας, πολύ κοντά στο Εθνικό Πάρκο Kahurangi. Η διαμονή εδώ θα σας κοστίσει περίπου 210 δολάρια τη βραδιά.

    Μια βίλα «κοχύλι», Isla Mujeres, Μεξικό

    travelgo.gr
    Ένα σπίτι κοχύλι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο (Πηγή: Airbnb)

    Ένα εντυπωσιακό σπίτι σε σχήμα κοχυλιού βρίσκεται στο Κανκούν και στην εξωτική ακτή του Isla Mujeres. Το Casa Caracol είναι χτισμένο σε ένα λόφο πάνω από την παραλία και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ενώ η εσωτερική διακόσμηση κινείται στο ίδιο μοτίβο, από τη σπιράλ σκάλα που μιμείται το εσωτερικό ενός κοχυλιού μέχρι τα κοράλλια που στολίζουν το χώρο.

    Ένα πλήρως εξοπλισμένο αεροπλάνο, Γαλλία

    travelgo.gr
    Ένα αεροπλάνο μόνο για δύο στη γαλλική εξοχή (Πηγή: Airbnb)

    Ένα μικρό αεροπλάνο «προσγειωμένο» στο Saint-Michel-Chef-Chef της Γαλλίας μπορεί να φιλοξενήσει με όλες τις ανέσεις έως τρία άτομα που αναζητούν μια εμπειρία διαμονής πέρα από τα συνηθισμένα. Αυτό το αεροπλάνο διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι στο σαλόνι. Επιπλέον, από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν την πισίνα και τις νεροτσουλήθρες στις εγκαταστάσεις.

    Ένα βαγόνι τρένου, Αγγλία

    travelgo.gr
    Διαμονή σε ανακαινισμένο βαγόνι τρένου του '50 στο αγγλικό χωριό Ullock (Πηγή: Airbnb)

    Ένα βαγόνι τρένου της δεκεατίας του 50 ανακαινίστηκε με σκοπό να φιλοξενήσει τους τουρίστες στο Ullock της Αγγλίας, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Μπορούν να φιλοξενήσει έως 2 άτομα και διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι αντίκα, εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με τραπεζαρία και μπαρ, μπάνιο και βεράντα για ηλιοθεραπεία. Ενδείκνυται για ζευγάρια, λόγω της ρομαντικής ατμόσφαιρας, αλλά και για solo ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία στην αγγλική εξοχή.

    Ένα σπίτι UFO, Καλιφόρνια

    travelgo.gr
    Ένα σπίτι σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου στην έρημο της Καλιφόρνιας (Πηγή: Airbnb)

    Έχετε ποτέ ονειρευτεί να μείνετε σε ένα διαστημόπλοιο; Το Area 55 Futuro-House βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Τζόσουα Τρι στην έρημο της Καλιφόρνιας και υπόσχεται να είναι μια εντελώς ανεπανάληπτη εμπειρία για κάθε ένοικο. Το ιδιόμορφο σπίτι είναι εμπνευσμένο από τα UFO της δεκαετίας του ... ’60 και το ‘70, όπου τα πάντα, από τον σχεδιασμό, τη διακόσμηση, τα έπιπλα και τα χρηστικά gadgets, σας μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα αυθεντικό σκηνικό από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

    TAGS:

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider