Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 19°C
    Clear

    Airbnb: 7 εντυπωσιακά καταλύματα σε κάθε άκρη του κόσμου

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Airbnb: 7 εντυπωσιακά καταλύματα σε κάθε άκρη του κόσμου

    Ονειρεμένα καταφύγια σε όλο τον κόσμο για διακοπές πέρα από τα συνηθισμένα.

    Καταφύγια μακριά από την αστική φασαρία και τοπία που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη σου, βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη στον κόσμο και περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Είτε αναζητάς να αποσυνδεθείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είτε να αναζωογονηθείς και να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ζωή στα αστικά κέντρα, σε αυτό το άρθρο θα βρεις μερικά «διαμάντια» που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

    WonderINN, Νορβηγία

    Το συγκεκριμένο κατάλυμα είναι κρυμμένο σε ένα απομονωμένο φυσικό καταφύγιο στο Raelingen, μόλις 25 λεπτά από το κέντρο του Όσλο και έχει θέα στη φύση, προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης, βρίσκεται εκεί όπου συναντώνται δύο από τα μεγαλύτερα ποτάμια της χώρας, γι' αυτό και τοπίο που αντικρίζεις εκεί, κυριολεκτικά, σου κόβει την ανάσα. Εάν θέλεις να ζήσεις μια ηρεμιστική σκανδιναβική εμπειρία, καθώς και να απολαύσεις πεζοπορία, ψάρεμα, ποδηλασία, κανό και εκδρομές με σκάφος, τότε αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό.

    Aura House, Μπαλί

    Το Aura House είναι μια οικολογική κατοικία δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ayung, στο Μπαλί. Στην ουσία, αποτελεί μια τριώροφη βίλα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τοπικό μπαμπού Asper. Βρίσκεται 30 λεπτά νότια του Ubud και επαναπροσδιορίζει την αρχιτεκτονική καινοτομία μέσω της μπαλινέζικης χειροτεχνίας. Έξω από το σπίτι, μια ιδιωτική πισίνα με θέα στην καταπράσινη ζούγκλα και ένα κοντινό μικρό ποτάμι δημιουργούν ένα ήσυχο και μαγευτικό περιβάλλον.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider