Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Τήνος
    Sat 18°C
    Clouds

    5 ελληνικά νησιά που είναι τέλεια για διακοπές τον χειμώνα

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    5 ελληνικά νησιά που είναι τέλεια για διακοπές τον χειμώνα

    Τα ελληνικά νησιά δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Ιδού 5 προτάσεις για απολαυστικές χειμερινές διακοπές.

    Ήλιος, ζέστη, θάλασσα. Αυτές είναι, μάλλον, οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τα ελληνικά νησιά. Καλοκαιρινές αναμνήσεις, ατελείωτες βουτιές, πολλά παγωτά και βόλτες σε όμορφα σοκάκια. Το καλοκαίρι δεν είναι όμως η μόνη εποχή που αξίζει να επισκεφτείς τα νησιά της Ελλάδας. Για την ακρίβεια, υπάρχουν μερικά νησιά που τον χειμώνα θα τα αγαπήσεις και λίγο παραπάνω.

    Αρχικά σκέψου το εξής: εάν επισκεφτείς ένα ελληνικό νησί τον χειμώνα, θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις τις εικόνες από τα φυσικά τοπία, να ηρεμήσεις και να θα αφεθείς στη γαληνή των διακοπών off season. Εάν, λοιπόν, θέλεις να κανονίσεις ένα ταξίδι άμεσα και ψάχνεις πού να πας, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω νησιά.

    Σύρος

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Κι αν σου λέγαμε πως ένα ταξίδι στη Σύρο στην «καρδιά» του χειμώνα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές; Αρχικά, η Ερμούπολη είναι σαν πίνακας, η θέα από την Άνω Σύρο είναι απολαυστική, τα μικρά σοκάκια της είναι μαγευτικά και τα ιδιαίτερα μεζεδοπωλεία της άκρως απολαυστικά. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει όλες τις εποχές του χρόνου. Αλλά, τον χειμώνα η αίσθηση είναι διαφορετική. Στη Σύρο δεν θα βαρεθείς ποτέ και τίποτα. Σίγουρα, μερικές στάσεις που δεν πρέπει να χάσεις είναι μια βόλτα στην Άνω Σύρο, έναν καφέ στην Ερμούπολη ή το λιμάνι, μια στάση στα Βαπόρια και μια επίσκεψη στις ιδιαίτερες καθολικές εκκλησίες του νησιού.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider