Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 20.7°C
    Clouds

    8 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αττική για γιορτινές, οικογενειακές βόλτες

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    8 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αττική για γιορτινές, οικογενειακές βόλτες

    Στολισμοί, χρώματα, παιχνίδια, φαγητό, αγορές και πολλές δραστηριότητες μάς περιμένουν σε οχτώ χριστουγεννιάτικα πάρκα της Αττικής.

    Δεν ξέρω για εσάς, εμείς, πάντως, τρελαινόμαστε για παρεΐστικες χριστουγεννιάτικες βόλτες στην πόλη και, πού αλλού μπορούμε να κάνουμε πιο γιορτινές βόλτες από τα χριστουγεννιάτικα πάρκα.

    Από αγορές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας -και όχι μόνο- μέχρι παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, παγοδρόμια (που είναι το απόλυτο must των Χριστουγέννων, αλλά και του χειμώνα γενικότερα), stands με φαγητό (γιατί γιορτές και φαγητό πάνε μαζί), αλλά και μία σειρά δραστηριοτήτων, χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων και εκδηλώσεων, η Αθήνα για ακόμη μία φορά, ντύνεται στα γιορτινά της και ετοιμάζεται να μας μεταδώσει λίγη -ή και πολλή- από τη μαγεία των ημερών.

    Στολισμοί, χρώματα, παιχνίδια, φαγητό, αγορές και πολλές πολλές δραστηριότητες, μας περιμένουν σε 8 must visit χριστουγεννιάτικα πάρκα, που φέτος στις γιορτές μας καλούν να τα ανακαλύψουμε!

    The Christmas Factory

    Το αγαπημένο χωριό του Αγίου Βασίλη και των ξωτικών του, το Christmas Factory, κλείνει 10 χρόνια και επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει απλόχερα τη χριστουγεννιάτικη μαγεία του. Λιχουδιές, λούνα παρκ, παραστάσεις και 4 παιχνίδια-εργαστήρια, που θα ξετρελάνουν τους μικρούς της παρέας, μας περιμένουν σε άκρως χριστουγεννιάτικο mood. Πιο αναλυτικά, μεταξύ των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων θα βρείτε Fun Park (με χιονοτσουλήθρα, τρενάκι, καρουζέλ, συγκρουόμενα, ρόδα κλπ.), την παράσταση «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα», 4 ξεχωριστά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους και, φυσικά, ας μην ξεχνάμε το Party Γενεθλίων του Αγίου Βασίλη, που θα λάβει χώρα στο Christmas Factory και η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ.

    Δείτε τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα πάρκα στο monopoli.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider