Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 18.8°C
    Clear

    Χριστούγεννα με παιδιά: 6 ταξίδια στην Ευρώπη που θα σας μείνουν αξέχαστα

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Χριστούγεννα με παιδιά: 6 ταξίδια στην Ευρώπη που θα σας μείνουν αξέχαστα

    Έξι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια.

    Χριστουγεννιάτικες αγορές γεμάτες με στολίδια και νόστιμες λιχουδιές, υπαίθρια παγοδρόμια, χωριά και πόλεις με παραμυθένια ατμόσφαιρα, προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες γιορτινές αποδράσεις στην Ευρώπη. Από το λαμπερό Λονδίνο μέχρι το χωριό του Αη Βασίλη στη Λαπωνία, αυτοί είναι μερικοί από τους κορυφαίους προορισμούς για χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια.

    Φρανκφούρτη, Γερμανία

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Καμία λέξη δεν μπορεί να αποδώσει το πόσο μαγευτική είναι η Φρανκφούρτη. Η πάνω από 600 ετών χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην αγορά, να μαγευτείτε από τη μυρωδιά από τα ψημένα μήλα, τα μελομακάρονα και το ζεστό κρασί, αλλά και να παρατηρήσετε την όμορφη αρχιτεκτονική.

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Και τι δεν μπορείς να κάνεις στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα. Πατινάζ στον πάγο, ψώνια, απογευματινό τσάι, επίσκεψη στον Άγιο Βασίλη - ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Αν μείνετε αρκετά, μπορείτε να πάτε ένα Σαββατοκύριακο εκτός Λονδίνου, στο ανάκτορο Blenheim (εκεί που γεννήθηκε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ) που είναι πραγματικά ονειρικά.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider