Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Mon 22.3°C
    Clear

    Τρία πανέμορφα ελληνικά χωριά για τις πρώτες χειμερινές αποδράσεις

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τρία πανέμορφα ελληνικά χωριά για τις πρώτες χειμερινές αποδράσεις

    Αν σκέφτεστε να πάρετε τα βουνά, έχουμε να σας προτείνουμε τρία παραδοσιακά ελληνικά χωριά μέσα στο πράσινο για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

    Θα το παραδεχτώ πως τα παραδοσιακά ελληνικά χωριά έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μπορεί τους χειμερινούς μήνες, η ζωή σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό να είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά μια ολιγοήμερη επίσκεψη ως επισκέπτης είναι ό,τι χρειάζεται η ψυχή μας για να κάνουμε μια σύντομη παύση στον χρόνο. Να έρθουμε πιο κοντά σε εσωτερικές μας ανάγκες, να ηρεμήσουμε, αλλά και να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά τα υπέροχα φυσικά τοπία.

    Δημητσάνα Αρκαδίας

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Η Δημητσάνα είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς αυτό το διάστημα. Σε υψόμετρο 946 μέτρων, με υπέροχη θέα στην πεδιάδα της Μεγαλόπολης και του Ταΰγετου, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τους ρυθμούς της πόλης. Μια περιοχή με πλούσια ιστορία, γραφική, παραδοσιακή, με εξαιρετικές ταβέρνες και παραδοσιακό φαγητό, έχει όλα όσα επιθυμείς για την χειμερινή σου εξόρμηση. Αν επιθυμήσεις να αφήσεις και το τζάκι για λίγο, μπορείς να επισκεφθείς από κάστρα, φαράγγια (αυτό του Λούσιου) και υπέροχα φυσικά τοπία.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider