Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 24.7°C
    Clear

    Όμιλος Διβάνη: Δύο χρυσές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2022

    ΑΘΗΝΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Όμιλος Διβάνη: Δύο χρυσές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2022

    Ο Όμιλος Διβάνη διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2022 λαμβάνοντας Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Heritage City Hotel για το Divani Palace Acropolis και Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand

    Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, ο οποίος διενεργείται για 8η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

    travelgo.gr

    Η Κωνσταντίνα Διβάνη, Chief Operations Officer του Ομίλου δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει μέσα στα ξενοδοχεία και πάντα παρατηρούσα ότι οι επισκέπτες μας αναζητούν άψογη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιβραβεύεται η συνεχής μας προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών μας και που αναγνωρίζεται για άλλη μια χρονιά η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε όλα τα ξενοδοχεία Divani Collection Hotels».

    travelgo.gr

    Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα από το 1958, διαθέτοντας 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5* εξυπηρέτησή του αλλά και την φιλόξενη και "οικογενειακή" ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις. Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα "Διβάνης" είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

    travelgo.gr

    Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 100 χώρες. Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

    travelgo.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider