Μια ξεχωριστή fine dining εμπειρία στο βραβευμένο με αστέρι Michelin καθώς και Green Star, εστιατόριο του ξενοδοχείου The Margi.
Σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές αυλές της Αθήνας, το εστιατόριο Patio του ξενοδοχείου The Margi συνεχίζει διακριτικά, αλλά σταθερά, να γράφει τη δική του ιστορία στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin για το 2023 και το 2024, καθώς και Green Star για τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα, το εστιατόριο αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μία αυθεντική fine dining εμπειρία με ελληνική ψυχή και διεθνές κύρος.
Η φιλοσοφία του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, βραβευμένου ως καλύτερου σεφ της χρονιάς από τα FNL Awards 2025, αποτυπώνεται σε πιάτα που αφηγούνται γευστικά, ιστορίες αναμνήσεων. Εμπνευσμένος από την ελληνικότητα και την εποχικότητα, αντλεί τις πρώτες ύλες ως επί το πλείστον από την The Margi Farm, δημιουργώντας μια μοναδική fine dining εμπειρία με τοπικό στίγμα.

Σημείο αναφοράς του μενού, το signature πιάτο «Το Ψάρι και η Φάρμα», που ορίζει απόλυτα την ταυτότητα του Patio και βρίσκεται σταθερά στο μενού.


Τη γαστρονομική εμπειρία ολοκληρώνουν οι γλυκές δημιουργίες του Μανώλη Στήθου, βραβευμένου ως «Chef Pâtissier της χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους 2025, και μια πλούσια συλλογή από 250 και πλέον ετικέτες κρασιού, στο νέο κελάρι του ξενοδοχείου που δημιουργήθηκε πρόσφατα, συνθέτοντας ένα από τα πιο αξιόλογα wine cellars της αθηναϊκής σκηνής. Φυσικά, στα μενού γευσιγνωσίας δίνεται στον επισκέπτη η επιλογή του wine pairing.


Το Patio παραμένει πιστό στην ποιότητα και τον διακριτικό του χαρακτήρα, αποτελώντας έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό που τιμά τη γεύση και την ελληνική φιλοξενία στο υψηλότερο επίπεδο.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Τρίτη – Κυριακή: 19:00 - 22:30
The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Τηλ. +30 210892916