Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 15.1°C
    Clear

    Ιωάννινα: Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ιωάννινα: Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ

    Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις Ιωάννινα-Τελ Αβίβ - «Άνοιγμα» της Ηπείρου στον πολιτισμικό και θρησκευτικό τουρισμό

    Nέα αεροπορική σύνδεση απευθείας από το Τελ - Αβίβ προς το σύγχρονο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» αναμένεται να λειτουργήσει ως πύλη για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου. Η πρώτη πτήση αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 17/4.

    Με δυο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η πόλη συνδέεται πλέον με το αεροδρόμιο Μπέν Γκουριόν στο Ισραήλ αναφέρει ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, περιφερειάρχης Ηπείρου.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τιμές των εισιτηρίων καθιστούν ελκυστικούς τους δυο προορισμούς, τόσο για τους Έλληνες όσο και τους Ισραηλινούς.

    Είναι ένα άνοιγμα τουριστικό, πολιτισμικό και θρησκευτικό, σε μια πτήση διαρκείας 2,5 ωρών. Μια νέα αεροπορική γραμμή για την ενίσχυση των τουριστικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ακαδημαϊκών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Οι πτήσεις αναμένεται να διαρκέσουν έως και το τέλος της θερινής περιόδου τον Οκτώβριο.

    Παράλληλα, αναμένεται και αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Σουηδία και την Δανία. Μια σύνδεση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα δώσει σημαντική ώθηση στην τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας, τόσο της Ηπείρου, όσο και της δυτικής Μακεδονίας.

    Ο κ. Καχριμάνης, εξηγεί ότι η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και των προϊόντων είναι ένα πλεονέκτημα για την περιφέρεια, που εκτιμάται δεόντως από τους επισκέπτες. Επίσης, σε μια ώρα οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν από το βουνό στην θάλασσα και να ανακαλύψουν τελείως διαφορετικά τοπία και εμπειρίες.

    Από πλευράς των Ιωαννιτών, θα έχουν πλέον την δυνατότητα να επισκεφτούν τους Αγίους Τόπους και να αποκτήσουν μια εμπειρία από την Ισραηλινή κουζίνα και τον πολιτισμό.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider