Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 17.4°C
    Clear

    Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις προς ΗΠΑ και Καναδά

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις προς ΗΠΑ και Καναδά

    Ξεκίνησαν από τις 11 Μαρτίου οι καθημερινές πτήσεις προς ΗΠΑ και Καναδά από την Αθήνα - Αναμένονται περισσότερες το επόμενο διάστημα

    Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις από και προς ΗΠΑ και Καναδά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου από την αεροπορική εταιρεία Delta Airlines με πτήση από το αεροδρόμιο JFK. Ο σχεδιασμός προβλέπει 5 πτήσεις την εβδομάδα έως τις 24 Μαρτίου και καθημερινές πτήσεις από τις 25 Μαρτίου και μετά.

    Πιο αναλυτικά, από τη Νέα Υόρκη θα αναχωρούν τρεις πτήσεις την εβδομάδα για Αθήνα έως και τις 6 Απριλίου, ενώ από τις 6 Μαϊου τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά. Επιπλέον, η Emirates θα συνεχίσει τις καθημερινές απευθείας πτήσεις και η American Airlines ξεκινάει το δικό της πρόγραμμα από τις 5 Μαΐου με καθημερινές πτήσεις.

    Παράλληλα, από το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια η απευθείας καθημερινή σύνδεση ξεκινάει την 1η Ιουνίου, με περισσότερες πτήσεις σε σχέση με πέρσι. Από τη Βοστόνη, οι πτήσεις ξεκινούν για 4 μέρες την εβδομάδα στις 8 Μαΐου. Μεγάλη ώθηση στις τουριστικές ροές αναμένεται να προσθέσουν οι πτήσεις από τον Καναδά, καθώς το ενδιαφέρον του ελληνικού στοιχείου στη χώρα είναι ιδιαίτερα έντονο.

    Από το Μόντρεαλ του Καναδά, οι πτήσεις ξεκινούν 31 Μαρτίου, από Δευτέρα και Παρασκευή και από 1 Μαΐου θα εκτελούνται καθημερινά. Από το Τορόντο, το πρώτο δρομολόγιο ξεκινά 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο 3 φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο).

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider