Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 15.9°C
    Clouds

    Wizz Air: Τρεις νέες πτήσεις από την Αθήνα προς διεθνείς προορισμούς

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Wizz Air: Τρεις νέες πτήσεις από την Αθήνα προς διεθνείς προορισμούς

    Τρεις νέες πτήσεις από την Αθήνα προς διεθνείς προορισμούς εγκαινίασε η Wizz Air

    Τρία χαμηλού κόστους δρομολόγια από την Αθήνα προς το Βουκουρέστι (Ρουμανία), το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και τα Τίρανα (Αλβανία) ανακοίνωσε η Wizz Air με εισιτήρια που ξεκινούν από 19.99 ευρώ. Οι νέες πτήσεις ξεκίνησαν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 2 Δεκεμβρίου, με την εγκαινίαση του νέου δρομολογίου προς την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, το οποίο αποτελεί και το πολιτιστικό, βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.

    Η Wizz Air συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της από την Αθήνα με την έναρξη δύο ακόμα νέων δρομολογίων, προς το Τελ Αβίβ και προς τα Τίρανα, στις 12 Δεκεμβρίου. Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να ταξιδέψουν προς το οικονομικό και τεχνολογικό κέντρο του Ισραήλ, το οποίο προσφέρει αφενός μια 24ωρη πολιτιστική εμπειρία, αλλά είναι διάσημο επίσης για τη ζωντανή νυχτερινή ζωή και ακόμα αποτελεί και την Παγκόσμια πρωτεύουσα της vegan διατροφής.

    Παράλληλα μπορούν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, τα οποία και αποτελούν το σημαντικότερο οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, ενώ συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις πόλεις της Ευρώπης με το εξαιρετικό ηλιόλουστο μεσογειακό κλίμα.

    Μαζί με τις νέες πτήσεις, η Wizz Air πλέον προσφέρει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 12 δρομολόγια σε 11 χώρες

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider